عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد اسلامی: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه بوشهر، پایان برنامه هفتم به بهره‌برداری می‌رسد/ گروسی انتهای فروردین به ایران می‌آید ماکرون: احتمالاً کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم تعرفه‌های ترامپ متوقف شد پکن ادعای حضور اتباع چینی در جنگ روسیه-اوکراین را تکذیب کرد آغاز ماراتن انتخابات در عراق؛ ۸ ماه فرصت برای رقابت رئیس ستاد ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم مصر: مخالف کوچاندن فلسطینی‌ها چه به صورت داوطلبانه یا اجباری هستیم سی‌ان‌ان: نتانیاهو با دستان خالی به خانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکره! شمار شهدای حمله آمریکا به الحدیده به ۱۰ نفر رسید علی‌اف: می‌خواهیم با ایران روابط خوبی داشته باشیم

فاش شدن اطلاعات محرمانه در نشست شورای حکام

سفیر و نماینده ایران در سازمان‌های بین المللی گفت: در صورت روی دادن چنین اتفاقی، دبیرخانه در قبال رعایت نکردن دقیق اصول محرمانه، پاسخگوی عواقب آن خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از صداوسیما، کاظم غریب آبادی در نشست فصلی شورای حکام آژانس با موضوع بررسی گزارش مدیرکل درباره راستی آزمایی اجرای برجام در ایران که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، نگرانی جدی جمهوری اسلامی ایران درباره احتمال در معرض مخاطره قرار گرفتن محرمانه بودن این نشست را اعلام کرد.

 

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی مستقر در وین افزود: در صورت روی دادن چنین اتفاقی، دبیرخانه در قبال رعایت نکردن دقیق اصول محرمانه، پاسخگوی عواقب آن خواهد بود؛ ضمن اینکه مسئولیت کشور‌های عضو نیز به ویژه با توجه به اینکه چنین اطلاعات محرمانه‌ای به رسانه‌ها درز کرده و حتی توسط برخی موسسات منتشر شده است، نباید نادیده گرفته شود.

 

غریب آبادی تاکید کرد: اعضای آژانس باید به مسئولیت‌های خود عمل کنند و نسبت به رفتار غیرقانونی آمریکا که همکاری بین المللی در زمینه انرژی و فناوری هسته‌ای را به خطر می‌اندازد، رسیدگی و واکنش مناسب نشان دهند.

 

وی افزود: برای جلوگیری از تبدیل برجام به عنوان یادگاری در گذشته، بازگرداندن تعادل از دست رفته بین حقوق و مسئولیت‌های تمامی طرف‌های آن، یک ضرورت مطلق است. ایران به نوبه خود اعلام آمادگی کرده است تا همه اقدامات جبرانی را برگرداند که البته چنین امری، نیازمند بسیج عملی ظرفیت‌ها در سایر طرف‌های باقی مانده برجام برای اجرای موثر تعهدات شان است.

 

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی مستقر در وین گفت: طبق گزارش اجرای پادمان در سال ۲۰۱۹ میلادی می‌توان دریافت که آژانس در سال گذشته ۳۳ دسترسی تکمیلی در ایران انجام داده است، که این نتیجه اجرای داوطلبانه و موقت پروتکل الحاقی است. متأسفانه، از مارس ۲۰۲۰ و با وجود چندین بار ابراز نگرانی و عدم رضایت ایران از این اقدام غیرحرفه‌ای دبیرخانه آژانس، این واقعیت در گزارشات مدیرکل منعکس نمی‌شود. ایران قبلاً هشدار داده بود اگر به چنین سطحی از دسترسی‌های تکمیلی اذعان نشود، تصمیمات لازم را متعاقباً اتخاذ خواهد کرد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار