سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

خوراکی های مفید برای دیابتی ها

به گفته متخصصان،شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ شامل رژیم غذایی ناسالم است و راه های طبیعی زیادی برای کمک به کاهش قندخون برای افراد دیابتی وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ شایع ترین علل ابتلا به دیابت نوع۲ شامل رژیم غذایی ناسالم، سبک زندگی بی تحرک و چاقی است. در صورت عدم درمان، این بیماری منجر به مشکلاتی نظیر بیماری های قلبی و فشارخون بالا می شود.

یکی از بهترین راه های مقابله با دیابت، تغییر در رژیم غذایی است. برخی از مواد خوراکی دارای خواص ضددیابتی هستند که می توان در رژیم غذایی گنجانده شوند.

زنجبیل: تحقیق اخیر نشان می دهد زنجبیل می تواند به کنترل میزان بالا قندخون از طریق کنترل گلوکز خون کمک کند. تحقیقات نشان می دهد عصاره زنجبیل قادر به افزایش جذب گلوکز در سلول های ماهیچه بدون نیاز به انسولین است. این خاصیت زنجیبل عمدتا به خاطر وجود گینگرول در زنجبیل است.

سیب زمینی شیرین: منبع خوب کربوهیدرات های پیچیده است که مصرف آن را برای افراد دیابتی و افراد خواهان کاهش وزن مفید می کند.

چغندر: دارای قند طبیعی، فیبر، پتاسیم و فولات است. قند موجود در چغندر به سرعت تبدیل به گلوکز نمی شود. حاوی بتالاین و نئوبتانین است که به کاهش میزان گلوکز، افزایش حساسیت انسولین و جلوگیری از تغییرات ناشی از فشار اکسایشی در بیماران دیابتی کمک می کند.

هویج: مطالعات نشان می دهد میزان بالا بتاکاروتن موجود در هویج که در بدن تبدیل به ویتامین A می شود دارای پتانسیل کاهش ریسک دیابت نوع۲ است.

ریشه زردچوبه: کرکومین موجود در عصاره زردچوبه به تعدیل میزان انسولین کمک کرده و میزان کارآیی داروهای دیابت را افزایش می دهد. زردچوبه یک ضداکسایش قوی است که با رادیکال های آزاد مقابله کرده و موجب کاهش مقاومت انسولین در بدن می شود.

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار