ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشست قریب الوقوع شورای امنیت برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری

نشست قریب الوقوع شورای امنیت برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری سازمان ملل متحد از برگزاری نشست شورای امنیت در هفته جاری برای بررسی طرح الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد روز جمعه اعلام کرد که شورای امنیت این هفته نشستی در سطح عالی درباره خاورمیانه و بررسی تصمیم رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی برگزار خواهد کرد.

 

«فرحان حق» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در نشستی خبری در مقر این سازمان در نیویورک گفت: «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد و «نیکلای ملادینوف» هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در روند صلح خاورمیانه به طور جدی تصمیم اسرائیل برای الحاق کرانه باختری را پیگیری می کنند.

 

وی اظهار داشت: انتظار می رود که ملادینوف گزارشی درباره الحاق کرانه باختری به اعضای شورای امنیت ارائه کند و احتمال خیلی زیاد دبیرکل سازمان ملل متحد نیز اعضای این شورا را در جریان این موضوع قرار دهد.

 

طرح رژیم تل آویو برای الحاق بخش های بزرگی از کرانه باختری رود اردن با تنش های زیادی روبرو بوده است. این اقدام به مخالفت و محکومیت های گسترده بین‌المللی مواجه شده و چشم انداز راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل مناقشه فلسطین و اسرائیل را با چالش های جدی روبرو کرده است.

 

فلسطینی ها با حمایت گسترده بین‌المللی به دنبال آن هستند که کل کرانه باختری رود اردن بخشی از کشور مستقل فلسطینی باشد. فلسطینی ها تهدید کرده‌اند که توافقنامه های صلح و سازش فعلی را لغو خواهند کرد اگر نتانیاهو بخواهد طرح الحاق کرانه باختری را دنبال و اجرا کند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار