۲ دخالت آمریکا در امنیت انرژی اروپا-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

۲ دخالت آمریکا در امنیت انرژی اروپا

جمهوری‌خواهان آتش اختلافات آمریکا و اروپا را شعله‌ور کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 15
کد خبر: ۴۶۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ برلین می‌گوید طرح پیشنهادی تازه در آمریکا برای افزایش تحریم‌های مربوط به خط لوله گاز «نورد استریم ۲» بین روسیه و آلمان «باعث تاسف» و «دخالت» در امنیت انرژی اروپا است.

 

وزارت خارجه آلمان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «تحریم‌های تازه به دخالت جدی در امنیت انرژی اروپا و حق حاکمیت اتحادیه اروپا می‌انجامد».

 

گروهی فراحزبی از سناتورهای ایالات متحده اوایل ماه جاری میلادی طرحی را پیشنهاد کردند که هدف از آن جلوگیری از تکمیل پروژه جنجالی خط لوله گاز از طریق دریای بالتیک است.

 

خط لوله «نورد استریم ۲» قرار است گاز طبیعی روسیه را مستقیما از طریق دریای بالتیک به آلمان برساند.

 

ایالات متحده تا کنون نیز دست به اقداماتی برای جلوگیری از پیشرفت این پروژه ۱۱ میلیارد دلاری زده است.

 

در تیر ماه ۱۳۹۷ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دولت آنگلا مرکل را به دلیل بستن این قرارداد با روسیه شدیدا سرزنش کرده و گفته بود برلین «کاملاً به کنترل» روسیه در آمده است. این اظهارات با واکنش آلمان روبه‌رو شد و هایکو ماس، وزیر خارجه این کشور گفت «ما اسیر نیستیم، نه اسیر روسیه، نه اسیر آمریکا».

 

آمریکا می‌گوید این پروژه، اروپا را به گاز روسیه وابسته‌تر می‌کند، به افزایش نفوذ روسیه می‌انجامد و ضربه‌ای به استقلال و حاکمیت ملی اوکراین است. اما آلمان این ادعا را رد کرده و می‌گوید مخالف تحریم‌های فراسرزمینی آمریکا است.

 

در سال ۱۳۹۸ سنای آمریکا تحریم‌هایی را علیه «نورد استریم ۲» تصویب کرد. طرح تازه در سنا نیز قرار است آنها را تشدید کند. این طرح ارائه‌کنندگان بیمه، خدمات بندری، سرویس انتقال محموله‌ها و نیز شرکت‌هایی که به نورد استریم ۲ برای فعالیت مجوز می‌دهند را مشمول تحریم می‌کند.

 

سناتور جمهوری‌خواه تد کروز، حامی طرح، گفته نورد استریم ۲«یک تهدید اساسی علیه امنیت ملی آمریکا است و نباید به فرجام برسد». این خط لوله به روسیه امکان می‌دهد بدون نیاز به اوکراین گاز را به اروپا برساند، و کی‌یف از میلیاردها دلار درآمد ناشی از ترانزیت گاز بی‌بهره می‌شود./ العالم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده