وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

واکنش پناهیان به قتل‌های ناموسی اخیر

حجت الاسلام علیرضا پناهیان درباره اتفاقات تلخ اخیر درباره قتل زنان و دختران گفت: در کشور‌های غربی از این‌گونه جنایت‌ها بسیار رخ می‌دهد، اما شکل آن فرق می‌کند اینکه حقوق زنان در جامعه مورد احترام قرار نگیرد و به آن تعدی شود و امنیت زنان از بین برود، محصول تفکر هواپرستانه و بی‌بندوباری است که در غرب اوجش را می‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا پناهیان می‌گوید: چه اینکه کسی همسر خود را با گلوله بکشد یا فردی مادر خود را با چاقو بکشد یا کسی که دختر خودش را با داس بکشد، هر سه بد است و هیچ کدام برای جامعه اسلامی و دینی نیست.

 

حجت الاسلام علیرضا پناهیان در پاسخ به سوالی پیرامون اتفاقات تلخ اخیر درباره قتل زنان و دختران گفت: رخ دادن چنین جنایت‌هایی باعث تاسف است، اما این جنایت‌ها محصول بی‌بندوباری در خانواده است و بی‌بندوباری را آن گروهی از سیاسیون در کشور رواج دادند که هر بار به خاطر انتخابات بر این بی‌بندوباری دمیدند. آن‌ها باید امروز پاسخگو باشند.

 

وی ادامه داد: در کشور‌های غربی از این‌گونه جنایت‌ها بسیار رخ می‌دهد، اما شکل آن فرق می‌کند اینکه حقوق زنان در جامعه مورد احترام قرار نگیرد و به آن تعدی شود و امنیت زنان از بین برود، محصول تفکر هواپرستانه و بی‌بندوباری است که در غرب اوجش را می‌بینیم.

 

وی ادامه داد: چنین اتفاقاتی برای جامعه اسلامی نیست و یک نیروی متدین و مذهبی هرگز دست به قتل و جنایت نمی‌زند و راه‌های مختلفی برای حل مشکلات در خانواده‌های مذهبی وجود دارد که اصلا به سمت چنین جنایت‌هایی نمی‌رود لذا این‌گونه آسیب‌ها برای جامعه دینی نیست و ناشی از بی‌بندوباری است که در جامعه رواج پیدا کرده.

 

وی ادامه داد: بی‌بندوباری در جوامع مذهبی نیز می‌تواند رواج پیدا کند آن هم زمانی که دین قوی نباشد وقتی که فرهنگ منحط غرب در جامعه بیشتر رواج پیدا کند. این جور اختلال‌ها و مشکلات به وجود می‌آید امروز اگر در غرب بگوییم یک چنین جنایتی رخ داده و دائم رسانه‌ها درباره آ‌ن گفتگو می‌کنند همه تعجب می‌کنند، زیرا در آن کشور‌ها هر روز از این گونه اتفاقات می‌افتد.

 

پناهیان افزود: بی‌بندوباری و فرهنگ منحط غرب نتیجه‌اش تعدی به حقوق زنان است به انحاء و اقسام مختلف، ممکن است طرف به اسم غیرت دست به قتل بزند و به دلایل دیگری این جنایت‌ها را انجام بدهد فرقی نمی‌کند چه کسی همسر خود را با گلوله بکشد، چه کسی مادر خود را با چاقو بکشد و چه کسی دختر خودش را با داس بکشد. هر سه بد است و هیچ کدام برای جامعه اسلامی و دینی نیست و نتیجه سبوعیت و وحشی‌گری است که از اختصاصات فرهنگ غرب است.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای از بین بردن چنین مشکلاتی باید به قانون اتکا کرد یا فرهنگ‌سازی صورت بگیرد؟ گفت: قطعا فرهنگ‌سازی موثرتر از قانون است، ولی قانون نیز لازم است ما هم به قانون نیاز داریم و هم به ارتقای فرهنگی، زیرا ارتقای فرهنگی یعنی پیشگیری از جرم و آن اولویت بالاتری دارد./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار