ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

صدور دستور محدودیت های جدید برای ورود به آمریکا

صدور دستور محدودیت های جدید برای ورود به آمریکا رئیس جمهور آمریکا از عدم صدور روادید به خاک این کشور برای کارگران برخی کشورها در روزهای آتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور آمریکا یکشنبه بعد از ظهر به وقت تهران از کاهش صدور روادید ورود به ایالات متحده در روزهای آتی برای کارگران برخی کشورها خبر داد.

 

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در این زمینه اعلام کرد: «در روزهای آتی دستور محدودیت‌های جدید در صدور روادید برای عدم ورود برخی کارگران کشورهای خاص به آمریکا را اعلام کرده و از تلاش آمریکایی‌ها برای تقویت بازار کار حمایت می‌کنم.»

 

رئیس جمهور آمریکا  طی روزهای گذشته در نشست خبری  خود گفت که 10 سال طول خواهد کشید تا اقتصاد آسیب دیده آمریکا ناشی از کرونا به شرایط عادی خود بازگردد.

 

چندی قبل «رادیوی ملی آمریکا» گزارش داد که برخی شهروندان آمریکایی به دلیل شیوع کرونا در آمریکا از کار اخراج شده‌اند به طوری که طی هفته‌های گذشته ۶ هزار خانواده اهل ایالت تگزاس برای دریافت کمک ثبت نام کردند و وقتی خبر در رسانه‌های اجتماعی پخش شد، ۴ هزار خودروی دیگر در مقابل  انبار غذای برخی شهرهای این ایالت صف کشیدند.

 

خبرگزاری «رویترز» نیز در این زمینه  گزارش داد ۲۲ میلیون آمریکایی در یک ماه گذشته درخواست مزایای بیکاری کرده‌اند و میلیون‌ها فرم بیکاری در هفته گذشته پر شده است. به این ترتیب بالاترین نرخ اشتغالی که آمریکا از زمان رکود بزرگ به دست آورده بود از دست رفته که حاکی از ضربه مهلک شیوع کرونا به اقتصاد آمریکاست.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار