حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

اعلام آمادگی «ترامپ» برای دیدار با «مادورو»

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با پایگاه خبری آکسیوس گفت که درباره به رسمیت شناختن «خوان گوایدو» به عنوان رئیس جمهور ونزوئلا فکر دومی هم داشته است و آماده است با «نیکلاس مادورو» دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با پایگاه خبری آکسیوس گفته که او درباره به رسمیت شناختن خوان گوایدو رهبر مخالفان ونزوئلا به عنوان رئیس جمهور فکر دومی هم داشته است و پیشنهاد کرد که آماده است با نیکلاس مادورو رئیس جمهور فعلی ونزوئلا دیدار کند.

 

براساس این گزارش، ترامپ در پاسخ به سوالی درباره احتمال دیدارش با مادورو گفت: «من درباره آن فکر می‌کنم... مادورو هم دوست دارد دیدار کنیم. من هرگز با دیدارها مخالفتی ندارم، و به ندرت مخالفت می‌کنم.»

 

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد، «من همیشه گفته‌ام که با دیدار و ملاقات شما چیزی از دست نمی‌دهید.

 

آکسیوس در ادامه نوشت، ترامپ همچنین گفت که اعتماد زیادی به گوایدو ندارم، کسی که در به دست گرفتن حکومت ونزوئلا در بهترین شرایط حمایتی آمریکا و دهها کشور دیگر شکست خورد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا از گوش کردن به توصیه جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق خود در حمایت از گوایدو پیشمان است گفت، «نه به طور خاص. سپس ادامه داد، من به طور اساسی با آنچه در ونزوئلا در حال رخ دادن است مخالف هستم...» 

 

جان بولتون هم در کتابش که قرار است به زودی چاپ شود درباره دیدگاه ترامپ درباره گوایدو نوشته، ترامپ فکر می‌کرد گوایدو آدم ضعیفی است، درحالی که مادورو را قدرتمند می‌دید. 

 

ترامپ در مصاحبه با آکسیوس جان بولتون را به عنوان مشاور امنیت ملی فردی احمق توصیف کرده و گفته، بولتون بی کله ترین موجود بشری است که از جنگ آمریکا علیه عراق نیز حمایت کرده بود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار