چرا «خاکشیر» بخوریم؟-راهبرد معاصر
فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم سالروز شهادت سید رضی موسوی لیگ برتر فوتبال؛ برتری ارزشمند ذوب‌آهن / شکست مس‌رفسنجان به دست دوستان شمس آذر و گل‌گهر با تساوی به رختکن رفتند انفجار خانه در یزد با سه کشته و ۶ مجروح / سه مصدوم، کودک هستند تصادف مرگبار در جاده آمل به محمودآباد / ۱ کشته و ۹ مصدوم اختلافات شخصی در چرداول یک نفر را به کام مرگ فرستاد پزشکیان: اگر برای نخبگان مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند عوارض مسکن های ساده برای التیام درد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است اعلام جزئیات و زمان آغاز فروش خودرو‌های پرطرفدار سایپا ناکامی قاچاقچیان در انتقال مواد افیونی هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند دادستانی: چهار عضو باند گروگانگیری در شرق کرمان بازداشت شدند یورونیوز مدعی شد: هواپیمای آذربایجان با پدافند روسیه سرنگون شد علت دود غلیظ در آسمان آبادان اعلام شد/ آتش‌سوزی در پالایشگاه

چرا «خاکشیر» بخوریم؟

متخصص طب سنتی گفت: خاکشیر اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش و نیکو کننده رنگ چهره است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، نعمت الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره «خواص خاکشیر»، اظهار داشت: خاکشیر بذر گیاه است که معمولا در صحراها و نقاط مختلف دیده می‌شود.

 

وی ادامه داد: دو مدل از خاکشیر در کشور داریم که یکی بزرگتر و یکی کوچکتر است. بذر گیاه خاکشیر دارای مزاج گرم و تر است، اشتها آور، مقوی هاضمه و دستگاه گوارش، نیکو کننده رنگ بوده و چهره را بهتر می‌کند.

 

این متخصص طب سنتی بیان داشت: خاکشیر سردی گوارش را از بین می‌برد، لینت مزاج بوده و اگر همراه با شیر مصرف شود، چاق کننده است.

 

مسعودی افزود: خاکشیر سم زدا بوده و قابلیت دارد تا ادویه سمی را از بدن دفع کند؛ متاسفانه هر آنچه که امروزه مصرف می‌کنیم بخش‌هایی از سموم را دارد و خاکشیر از بذرهایی است که اکثر جامعه نیاز به استفاده آن را دارند.

 

وی با بیان اینکه سوداوی مزاج ها نیز می‌توانند از این بذر استفاده کنند، متذکر شد: خاکشیر برای بیماری‌های زنان قابل استفاده است؛ البته باید بدانیم مصرف زیاد آن می‌تواند سردرد ایجاد کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار