آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ممنوعیت ورود آمریکایی ها به اتحادیه اروپا؟

اتحادیه اروپا قصد دارد با توجه به شکست دولت آمریکا در کنترل شیوع ویروس کرونا،‌ مانع از ورود شهروندان این کشور به این اتحادیه پس از بازگشایی مرزها شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که کشورهای اتحادیه اروپا در حال حرکت به سوی بازگشایی مرزهای خود و از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی پس از کنترل شیوع ویروس کرونا هستند اما درصددند تا مانع از ورود شهروندان آمریکایی به این اتحادیه به دلیل شکست واشنگتن در کنترل شیوع ویروس کرونا شوند.

 

به گزارش روزنامه «نیویورک تایمز»، بر اساس پیش‌نویس لیست کشورهایی که می‌توانند به اتحادیه اروپا سفر کنند از آمریکایی‌ها ‌به همراه شهروندان روسیه و برزیل در این اتحادیه استقبال به عمل نخواهد آمد که این اقدام ضربه‌ای به جایگاه آمریکا در جهان و اعتبار «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در نحوه مقابله با شیوع ویروس کرونا به شمار می‌آید.

 

کشورهای اروپایی در حال حاضر دو لیست از کشورهایی که اجازه سفر به این اتحادیه را دارند تهیه کرده‌اند که در هر دو لیست نام کشورهای چین، اوگاندا، کوبا و ویتنام دیده می‌شود.

 

مرزهای اتحادیه اروپا قرار است که از روز اول جولای (11 تیر) بازگشایی شود و هنوز لیست نهایی کشورهایی که اجازه سفر به کشورهای این اتحادیه را دارند منتشر نشده است.

 

 طبق جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ هزار و ۹۱۱ مورد جدید به مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا افزوده شده است و آمار کلی این افراد در این کشور به دو میلیون و ۳۱۰ هزار و ۷۸۶ نفر رسیده است.

 

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۴۲۴ نفر دیگر در ارتباط با «کووید-۱۹» در آمریکا جان خود را از دست داده‌اند تا شمار کلی قربانیان ویروس ناشناخته کرونا در این کشور به ۱۲۰ هزار و ۳۹۳ نفر برسد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار