تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین

خبر خوش وزیر بهداشت برای واکسن کرونا

خبر خوش وزیر بهداشت برای واکسن کرونا وزیر بهداشت برای واکسن کرونا از اعلام خبر خوش در روزهای آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۳ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، آن طور که وزیر بهداشت درباره واکسن کرونا گفته دو تیم برجسته دانش بنیان در حال حاضر روی تولید واکسن کرونا کار می کنند و طی روزهای آینده خبرهای خوشی در این باره منتشر خواهد شد.

 

وزیر بهداشت می خواهد بعد از ماه ها برگ برنده اش را رو کند:« جمهوری اسلامی ایران هم بر روی واکسن‌های مرتبط با کووید ۱۹ کار گسترده‌ای را شروع کرده است، دو تیم بسیار برجسته در شرکت‌های دانش بنیان در حال فعالیت هستند که من هم با آنها همکاری دارم، ما راه بسیار خوبی را پیش رفته ایم، اما هنوز زود است که برای پرده برداری از آن اقدام کنیم. در روزهای آینده خبر خوشی درباره واکسن خواهیم داشت.»

 

 دو تیم برجسته شرکت های دانش بنیان که خودش نیز به عنوان یک ایمونولوژیست با آنها همکاری دارد به مراحل خیلی خوبی در تولید واکسن کرونا رسیده اند که وزیر بهداشت وعده خبرهای خوش می دهد.

 

وزیر بهداشت درباره دریافت هزینه تست کرونا، گفت: افراد برای گرفتن تست باید وارد سیستم شبکه وزارت بهداشت شوند که در این صورت ما از کسی پول نمی‌گیریم. در واقع آنهایی که ما تشخیص می‌دهیم به عنوان گروه هدف، باید تست شوند، اما اگر کسی خودش بخواهد تست شود در آزمایشگاه‌های خصوصی نرخ مصوب دارند که تست در آنجا انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار