سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تاثیر دگزامتازون در بهبود بیماران کرونایی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که داروی دگزامتازون برای مقابله با کرونا موثر است و می‌تواند میزان مرگ و میر ناشی از آن را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان دانشگاه آکسفورد انگلیس از تاثیر داروی دگزامتازون در کاهش تعداد جان باختگان ناشی از بیماری کرونا خبر دادند.

 

دگزامتازون اولین دارویی است که برای کاهش مرگ و میر در بیماران کرونایی به شدت موثر بوده است. محققان تخمین می‌زنند که اگر پزشکان از ابتدای شیوع کرونا، از این دارو برای معالجه وخیم‌ترین بیماران در انگلیس استفاده می‌کردند، می‌توانستند از ۵۰۰۰ مرگ جلوگیری کنند.

 

ویروس کووید ۱۹ با حمله مستقیم به ریه و مجاری هوایی و ایجاد عفونت در آن‌ها باعث تنگی نفس حاد در بیماران کرونایی می‌شود. علاوه بر این ویروس کرونا باعث پاسخ بیش اندازه سیستم دفاعی بدن نیز می‌شود.

 

دانشمندان می‌گویند: داروی دگزامتازون با سرکوب کردن پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن در کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی نقش بسزایی دارد.

 

از نکات مثبت این داروی استروئیدی می‌توان به دسترسی آسان و ارزان بودن آن اشاره کرد.

 

عوارض مصرف دگزامتازون 


اما دگزامتازون نیز مانند بسیاری از دارو‌ها دارای عوارض جانبی است. این دارو باعث افزایش اشتها، خشکی پوست، پوکی استخوان می‌شود. با این حال دانشمندان امید دارند تا کشف واکسن کرونا از این دارو برای جلوگیری از جان باختن بسیاری از انسان‌ها استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر