تاثیر دگزامتازون در بهبود بیماران کرونایی-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

تاثیر دگزامتازون در بهبود بیماران کرونایی

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که داروی دگزامتازون برای مقابله با کرونا موثر است و می‌تواند میزان مرگ و میر ناشی از آن را کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان دانشگاه آکسفورد انگلیس از تاثیر داروی دگزامتازون در کاهش تعداد جان باختگان ناشی از بیماری کرونا خبر دادند.

 

دگزامتازون اولین دارویی است که برای کاهش مرگ و میر در بیماران کرونایی به شدت موثر بوده است. محققان تخمین می‌زنند که اگر پزشکان از ابتدای شیوع کرونا، از این دارو برای معالجه وخیم‌ترین بیماران در انگلیس استفاده می‌کردند، می‌توانستند از ۵۰۰۰ مرگ جلوگیری کنند.

 

ویروس کووید ۱۹ با حمله مستقیم به ریه و مجاری هوایی و ایجاد عفونت در آن‌ها باعث تنگی نفس حاد در بیماران کرونایی می‌شود. علاوه بر این ویروس کرونا باعث پاسخ بیش اندازه سیستم دفاعی بدن نیز می‌شود.

 

دانشمندان می‌گویند: داروی دگزامتازون با سرکوب کردن پاسخ‌های سیستم ایمنی بدن در کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی نقش بسزایی دارد.

 

از نکات مثبت این داروی استروئیدی می‌توان به دسترسی آسان و ارزان بودن آن اشاره کرد.

 

عوارض مصرف دگزامتازون 


اما دگزامتازون نیز مانند بسیاری از دارو‌ها دارای عوارض جانبی است. این دارو باعث افزایش اشتها، خشکی پوست، پوکی استخوان می‌شود. با این حال دانشمندان امید دارند تا کشف واکسن کرونا از این دارو برای جلوگیری از جان باختن بسیاری از انسان‌ها استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار