بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟
سفیر قطر در واشنگتن:

روابط ما با ایران ضروری است

روابط ما با ایران ضروری است سفیر قطر در آمریکا بر ضروری بودن روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده و در عین حال از ادامه مانع تراشی عربستان و دیگر کشورهای محاصره کننده قطر در حل این بحران سخن گفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مشعل آل ثانی سفیر قطر در واشنگتن، کشورهای محاصره کننده قطر شامل عربستان، مصر، بحرین و امارات به مانع تراشی در برابر حل میانجی‌گری‌ها برای حل بحران به وجود آمده میان آنها و دوحه متهم و تاکید کرد دوحه همچنان بر موضع خود در حمایت از گفتگو بر اساس احترام به حاکمیت قطر پافشاری می کند.

 

آل ثانی که با سایت المانیتور سخن می گفت، افزود کشورهای محاصره کننده رویکرد مانع تراشی در برابر ابتکارعمل های کویت و آمریکا را در پیش گرفته و این کشورها باید به مسیر درست برگردند.

 

وی در خصوص اتهام کشورهای محاصره کننده به قطر مبنی بر برقراری روابط با ایران اظهار داشت روابط قطر با ایران ضروری است، دو کشور به شکل مشترک صاحب بزرگترین میدان گاز طبیعی در جهان هستند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار