رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

تشریح جزئیات حوادث دیشب بغداد

تشریح جزئیات حوادث دیشب بغداد دبیرکل گردان‌های الخراسانی از گروه‌های حشد شعبی ضمن تشریح جزئیات حوادث دیشب بغداد از آزادی همه افراد بازداشت شده از گردان های حزب الله عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، "سید علی الیاسری" دبیرکل گردان‌های الخراسانی وابسته به الحشد الشعبی به تشریح حوادث شب گذشته در عراق و حمله به مقر الحشد الشعبی پرداخت.

 

وی درباره جزئیات عملیات بازداشت و آینکه آیا در جریان این امر آمریکایی‌ها حضور داشته‌اند، گفت: این دستگاه مبارزه با تروریسم بود که عملیات بازداشت را انجام داد. برخی نشانه‌ها هست که کسانی که آنها را همراهی کردند، نیروهای آمریکایی بودند. در نتیجه، کاری که شد یک اقدام تحریک آمیز بود. الحاج ابوفدک (عبد العزیز المحمداوی) به طور مستقیم از طریق تماس با مراجع ذیربط وارد عمل شد و رئیس دستگاه مبارزه با تروریسم در ابتدای امر آگاهی از موضوع را رد کرد.

 

وی افزود: حاج فالح الفیاض (رئیس حشد و مشاور امنیت ملی)  و حاج العامری (هادی عامری) در این موضوع ورود کردند و موضوع با حل شدن و آزادی (افراد) دوطرف فیصله یافت.

 

الیاسری درپاسخ به سوالی درباره تعداد بازداشت شدگان و اینکه آیا همگی آنها آزاد شدند، گفت: بله، همه افراد وابسته به گردان‌های حزب الله آزاد و برای حل این بحران به مرجع زیربط در الحشد الشعبی ارجاع شدند.
 


وی درباره علت بازداشت گفت: گمان می‌کردند که هدف قرار گرفتن فرودگاه و منطقه الخضراء از این مقر صورت گرفته است. ادعا کردند که سکوهای پرتاب موشک در این مقر هست. در نتیجه، همه اینها موضوعات تحریک آمیزی با هدف خدشه وارد کردن به وجهه الحشد و مقاومت است.

 

این فرمانده الحشد الشعبی تصریح کرد:  همه مقرهای الحشد الشعبی مجهز به همه امکاناتی هست که با بکارگیری آنها با دشمن مقابله می‌کرد؛ از سکوهای موشک گرفته تا سایر امکانات. نمی‌توان دستور تعدی و تعرض به آنها را صادر کرد زیرا مقرهای الحشد الشعبی قدسیت و خصوصیت خود را دارد. انتظار است که اگر حکومت موضع مشخصی دارد، خودش بدون تعرض به جایگاه نمادین این مقرها و موجودیت آنها (موضوع) را دنبال کند.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار