دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد
پیام وزیر کشور در پی حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان

جمهوری اسلامی در حفظ منافع ملی و مصالح مردم خود لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد

وزیر کشور در پیامی شهادت تعدادی از حافظان مرزهای میهن در حمله تروریستی شب گذشته در استان سیستان و بلوچستان را تسلیت گفته و خواستار اهتمام جدی دولت پاکستان بر پیگیری و حل و فصل نهایی حضور این تروریست ها در خاک این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 14
کد خبر: ۴۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالرضا رحمانی فصلی وزیر کشور در پیامی شهادت تعدادی از حافظان مرزهای میهن در حمله تروریستی شب گذشته در استان سیستان و بلوچستان را تسلیت گفت.

پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور نوشت:در متن پیام رحمانی فضلی وزیر کشور آمده است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

أُذِنَ لِلَّذِینَ یُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِیرٌ

به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل گردیده ، اجازه جهاد داده شده است چرا که مورد ستم قرار گرفته اند و خدا بر یاری آنها تواناست.

شهادت فرزندان و دلاورمردان حافظ امنیت و آرامش و رفاه مردم به دست مزدوران سنگدل و ناتوان موجب اندوه و تاثر ملت ظفرمند و قهرمان ایران اسلامی شده است. این جنایت، واکنشی عصبی و بزدلانه به حماسه حضور شکوهمند مردم غیور ایران در گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود که قطعا خون شهیدان عزیزانمان این شجره طیبه را تنومندتر از گذشته خواهد کرد. همزمانی این حمله تروریستی با برگزاری نشست ورشو نشان داد دولتمردان آمریکایی هیچ اعتقاد و التزامی به موازین بین المللی و حقوق بشر نداشته و با همراهی رژیم منفور صهیونیستی با ایجاد اناامنی و اختلاف افکنی به دنبال استعماری به مراتب بدتر از استثمار قرون گذشته در منطقه هستند.

عوامل دشمنان عزت و عظمت و پیشرفت ایران اسلامی نه تنها جان هموطنانمان را مورد تعرض وحشیانه قرار داده اند بلکه شکست اصلی آنها از عزم ایران در توسعه همه جانبه و پایدار مناطق مرزی میهن اسلامیمان ناشی می شود، آن دژخیمان ددمنش توسعه و پیشرفت کشور به ویژه در مناطق مرزی و استان قهرمان پرور و مملو از منابع و استعدادهای مترقی سیستان و بلوچستان را مغایر با مقاصد شوم خود می دانند و با اقدامات تروریستی و غیر انسانی قصد دارند مانع پیشرفت و توسعه همه جانبه منطقه شوند اما مردم ایران مصمم هستند با اقتدار و قدرت این حبابهای بی هویت را از سطح اقیانوس اراده و باور و ایمان خود بزداید و خون این شهیدان سند پیشرفت و توسعه منطقه خواهد بود.

اینجانب ضمن تسلیت این حادثه دلخراش به محضر فرمانده کل قوا مقام معظم رهبری و خانواده سرافراز شهدای پرافتخار، بر مسئولیت کشورهای همسایه که پناهگاه و مامن این تروریست های اهریمن صفت شده اند تاکید کرده و خواستار اهتمام جدی دولت پاکستان بر پیگیری و حل و فصل نهایی حضور این تروریست ها در خاک این کشور هستم.

جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ با صلابت خود اثبات کرده است که طبق موازین بین المللی و قواعد منطقی در حفظ منافع ملی و مصالح مردم خویش لحظه ای درنگ نخواهد کرد.

عبدالرضا رحمانی فضلی
وزیر کشور و رئیس شورای امنیت کشور

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار