چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

مقام انصارالله: حملات آینده علیه سعودی دردناکتر خواهد بود

مقام انصارالله: حملات آینده علیه سعودی دردناکتر خواهد بود «محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن سه‌شنبه شب در گفت‌ و گو با شبکه خبری المیادین لبنان درباره حملات موشکی و پهپادی نیروهای این کشور به خاک عربستان گفت: حملات آینده دردناکتر خواهد و اماکن حساس‌تری را هدف قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، البخیتی با تاکید بر اینکه همه موشک‌های و پهپادهای نیروهای یمنی به اهدافشان رسیده و هیچ یک از آن‌ها رهگیری و منهدم نشده است ، گفت: عملیات «تعادل بازدارندگی» در چهارچوب حق دفاع از خود انجام شد.

 

وی افزود: عملیات تعادل بازدارندگی ۴ نشان داد که یمن می‌تواند عمق [خاک] سعودی را هدف قرار دهد.

 

این عضو انصارالله همچنین گفت: همه گزینه‌ها را در اختیار داریم و عربستان سعودی حجم قدرت ما را دریافته است و این پیغام رسید.

 

البخیتی با بیان اینکه هدف از عملیات تعادل بازدارندگی تنها رساندن پیام به عربستان سعودی بوده ، گفت: زبان سعودی نسبت به یمن تغییر کرده است و این تغییر در مواضع امارات بیشتر است.

 

وی تاکید کرد: عملیات نظامی عربستان سعودی و امارات متحده عربی را مجبور به تغییر مواضعشان کرده و موازنه قدرت به نفع یمن تغییر کرده است.

 

عضو شورای سیاسی انصارالله گفت: برخلاف یمن، این عربستان و امارات هستند که ممکن است در این جنگ چیزهای زیادی را از دست بدهند.

 

البخیتی افزود: محاسبات سران سعودی همواره اشتباه است و آن‌ها پس از شکست نظامی با جلوگیری از ورود سوخت، مردم یمن را مجازات می‌کنند.

 

وی در پایان گفت: تداوم جنگ به نفع راهبرد آمریکایی است و آن زمانی که نظام سعودی و اماراتی تهدید شوند، پایان می‌یابد.

 

نیروهای مسلح یمن چهارمین عملیات «مقابله به مثل» که از آن با عنوان «تعادل بازدارندگی» یاد می‌کند را در خاک عربستان انجام داد و طی آن ریاض پایتخت این کشور با تعدادی موشک بالستیک و پهپاد مورد حمله قرار گرفت.

 

درحالی که مقامات عربستان مدعی شدند که پدافند هوایی این کشور سه فروند موشک و هشت پهپاد ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را رهگیری و منهدم کرده‌اند، برخی فعالان عربستانی در شبکه‌های اجتماعی با اشتراک فیلم‌هایی، از شنیدن صدای چندین انفجار شدید در شمال ریاض پایتخت عربستان خبر دادند.

 

بسیاری از کابران شبکه‌های اجتماعی پیش‌بینی می‌کنند که در جریان این حملات موشکی، خسارت‌های سنگینی به عربستان وارد شده باشد.

 

منبع: ایرنا

کلمات کلیدی: عربستان یمن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار