یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

واکنش سفارت روسیه به اتهام‌زنی روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا علیه مسکو

واکنش سفارت روسیه به اتهام‌زنی روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا علیه مسکو سفارت روسیه در واشنگتن اتهام‌زنی روزنامه نیویورک‌تایمز آمریکا علیه مسکو در خصوص پیشنهاد پاداش در ازای قتل نظامیان آمریکایی در افغانستان را بی‌پایه و اساس خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سفارت روسیه در واشنگتن اطلاعات نادرست منتشره در رسانه‌های آمریکایی در خصوص برانگیختن طالبان برای کشتن نیرو‌های آمریکایی را تهدیدی علیه جان دیپلمات‌های روس دانست.

 

سفارت روسیه در مسکو در روز شنبه در پیامی در حساب توئیتر خود اعلام کرد: اتهامات بی اساس و ناشناس (منتشر شده در روزنامه نیویورک تایمز) که مسکو را مغز متفکر قتل سربازان آمریکایی در افغانستان نشان می‌دهد، تهدید مستقیم جان کارمندان سفارتخانه‌های روسیه در واشنگتن و لندن است. سفارت روسیه همچنین اعلام کرد ما از مقامات ذیربط آمریكا می خواهیم اقدامات مؤثری برای اطمینان از انجام تعهدات بین المللی خود تحت كنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک سال ۱۹۶۱ انجام دهند.

 

روزنامه نیویورک تایمز به تازگی در مقاله‌ای نوشت: مقامات اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیده اند که یک واحد اطلاعات نظامی روسیه به صورت مخفیانه به شبه‌نظامیان مرتبط با طالبان برای کشتن نیرو‌های ائتلاف و نظامیان آمریکایی در افغانستان پاداش پیشنهاد داده است.

 

بنا بر این ادعا، مقامات آگاه از این موضوع اعلام کردند این اتفاق در بحبوحه گفتگو‌های صلح برای پایان دادن به جنگ طولانی در افغانستان رخ داده است.

 

آمریکا چند ماه پیش به این نتیجه‌گیری رسیده است که این واحد روسی که با تلاش‌های ترور و دیگر عملیات‌های پوششی در اروپا با هدف بی‌ثبات کردن غرب یا انتقام گرفتن از عهدشکن‌ها ارتباط داشته است، به صورت مخفیانه برای حملات موفقیت‌آمیز سال گذشته جایزه پیشنهاد کرده بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار