یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

لزوم حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق

لزوم حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق نماینده فراکسیون «النهج الوطنی» عراق از دولت این کشور خواست که به حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین العقابی» نماینده فراکسیون «النهج الوطنی» عراق از دولت این کشور خواست که به حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی پایان دهد.

 

العقابی به پایگاه خبری المعلومه گفت که عراق باید در مسئله حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا بازبینی کند.

 

وی با بیان اینکه این بازبینی باید در تمامی سطوح ائتلاف بین‌المللی باشد، تأکید کرد که ائتلاف آمریکا، «یکی از درهای مشکلات در عراق است».

 

این نماینده عراقی همچنین گفت که «وضعیت امنیتی، تا حدود زیادی رو به بهبود است و موضوع حمایت از حریم هوایی عراقی از طریق حضور نظامی آمریکا یا بین‌المللی هیچ توجیهی ندارد».

 

العقابی در پایان خاطر نشان کرد، باید پرونده حضور نیروهای آمرکیایی و ائتلاف در عراق بسته شود و از مشکلات حضور این نیروها در کشورها، نجات پیدا کرد.

 

پس از به شهادت رسیدن سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده فقید شاخه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی توسط آمریکا در فرودگاه بغداد، پارلمان عراق اواسط دی ماه مصوبه اخراج تروریستهای آمریکا را تصویب کرد.

 

اکنون که نزدیک به هفت ماه از تصویب این قانون می‌کند، ولی طیفهای سیاسی عراقی وابسته به آمریکا مانع از اجرای این مصوبه شدند تا اینکه آمریکا خواستار مذاکراتی با عراق شد تا تکلیف نیروهای خود را مشخص کند.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن در تاریخ  ۱۱ ژوئن (۲۲ خرداد)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و طرفین در خصوص موضوعات مختلف به خصوص خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق گفت‌و‌گو کردند، ولی نتیجه مشخصی از این گفت‌وگوها حاصل نشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار