شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

لزوم حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی در عراق

نماینده فراکسیون «النهج الوطنی» عراق از دولت این کشور خواست که به حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «حسین العقابی» نماینده فراکسیون «النهج الوطنی» عراق از دولت این کشور خواست که به حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی پایان دهد.

 

العقابی به پایگاه خبری المعلومه گفت که عراق باید در مسئله حضور نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا بازبینی کند.

 

وی با بیان اینکه این بازبینی باید در تمامی سطوح ائتلاف بین‌المللی باشد، تأکید کرد که ائتلاف آمریکا، «یکی از درهای مشکلات در عراق است».

 

این نماینده عراقی همچنین گفت که «وضعیت امنیتی، تا حدود زیادی رو به بهبود است و موضوع حمایت از حریم هوایی عراقی از طریق حضور نظامی آمریکا یا بین‌المللی هیچ توجیهی ندارد».

 

العقابی در پایان خاطر نشان کرد، باید پرونده حضور نیروهای آمرکیایی و ائتلاف در عراق بسته شود و از مشکلات حضور این نیروها در کشورها، نجات پیدا کرد.

 

پس از به شهادت رسیدن سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده فقید شاخه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی توسط آمریکا در فرودگاه بغداد، پارلمان عراق اواسط دی ماه مصوبه اخراج تروریستهای آمریکا را تصویب کرد.

 

اکنون که نزدیک به هفت ماه از تصویب این قانون می‌کند، ولی طیفهای سیاسی عراقی وابسته به آمریکا مانع از اجرای این مصوبه شدند تا اینکه آمریکا خواستار مذاکراتی با عراق شد تا تکلیف نیروهای خود را مشخص کند.

 

گفت‌وگوهای راهبردی بین بغداد و واشنگتن در تاریخ  ۱۱ ژوئن (۲۲ خرداد)، به صورت ویدیو کنفرانس آغاز شد و طرفین در خصوص موضوعات مختلف به خصوص خروج نیروهای نظامی آمریکایی از عراق گفت‌و‌گو کردند، ولی نتیجه مشخصی از این گفت‌وگوها حاصل نشد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار