اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان قائم‌پناه: برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو ۴ است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: دعوای اصلی با آمریکا بر سر «حاکمیت الهی» است نه انرژی هسته‌ای بروجردی: نمی‌توان به آمریکا در مذاکرات اعتماد کرد سعیدی: حامیان برجام به جای فرار به جلو پاسخگوی گذشته خود باشند سردار فدوی: تمام توان نظامی دنیا را در جنگ ۱۲ روزه شکست دادیم پزشکیان: ما روی طلا خوابیده ایم و گرسنه ایم؛ مقصر خود ما هستیم نه آمریکا! درگذشت رئیس ستاد مرکزی سپاه در دفاع مقدس / سردار علیرضا افشار که بود؟ پزشکیان وارد اصفهان شد
روحانی:

اقدامات دولت در ایام کرونا/ امروز وقت دعوای سه قوه نیست

رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت در ایام کرونا گفت: خدمت مردم شهادت می‌دهم که همه مسئولینی که من می‌شناسم شش ماه است یک روز هم استراحت نکرده‌اند و پشت سر هم دارند کار می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجّت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور، صبح امروز (یکشنبه ۸ تیر) در جلسه ستاد ملّی مقابله با کرونا، با اشاره به فاجعه هفتم تیر گفت: دشمنان فکر کردند با ترور شهید بهشتی و یاران ایشان، توانستند ضربه نهایی را به نظام وارد کنند. چرا که رئیس‌جمهور، یعنی بنی‌صدر عزل شده بود و می‌گفتند شرایط انتخابات هم نیست و فکر می‌کردند که این ضربه ضربه نهایی است. 

 

وی با بیان اینکه هفت تیر کشور را عوض کرد و همه مردم حالت دیگری پیدا کردند، گفت: شعار «ایران پر از بهشتیه» در آن ایام، تحول عظیمی به‌وجود آورد.

 

روحانی خاطرنشان کرد: فشار مثلث شوم آمریکا، صدام و منافقین بالای سر کشور بود و کشور را دچار مشکلات عظیمی کرد.

 

رئیس‌جمهور با تبریک هفته قوه قضائیه به قضات و مسئولین قوه قضائیه، گفت: تنها راه، روابط بسیار صمیمانه بین سه قوه است و راه دومی وجود ندارد. در شرایط فعلی حتماً‌ باید وحدت و یگانگی بین همه قوا حفظ شود.

 

روحانی با بیان اینکه سال ۶۰ سخت‌ترین سال از لحاظ امنیتی بود، گفت: سال ۹۹ هم سخت ترین سال از لحاظ اقتصادی و بیماری عالم‌گیری است که شاهد آن هستیم.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت در ایام کرونا گفت: خدمت مردم شهادت می‌دهم که همه مسئولینی که من می‌شناسم شش ماه است یک روز هم استراحت نکرده‌اند و پشت سر هم دارند کار می‌کنند. البته به این معنی نیست که همه مشکلات مردم حل شده است. به مردم کمک کرده‌ایم، به عده‌ای که مشاغلشان تعطیل شده وام داده‌ایم. بسته معیشتی ویژه به سه میلیون خانوار در چهار ماه اخیر اختصاص یافت.

 

وی ادامه داد: این اقدامات، حداکثر توان دولت بوده و دولت تمام توان خود را به‌کار گرفت و ما امروز نه نیاز به استقراض از خارج داریم نه بانک مرکزی. البته نیاز به وحدت و همکاری داریم و این‌، قطعی و ضروری است.

 

روحانی با بیان اینکه الان زمان دعوا نیست، گفت: اکنون وقت دعوای مجلس و دولت و قوه قضائیه و مجلس نیست. این سه قوه باید با هم متحد باشند و نیروهای مسلح هم در کنار این سه باشد و رهبری هم بالای سر اینها باشد و مردم هم باید حضور کامل در صحنه داشته باشند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار