تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

عیدی بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می شود؟

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری آخرین اخبار از زمان پرداخت عیدی، وام و سفرهای بازنشستگان را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 29
کد خبر: ۳۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جمشید تقی زاده در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و اقدامات خوبی در این مدت صورت گرفته است گفت: افق‌های روشنی پیش روی ما قرار گرفته است.

وی افزود: امروز خبرهای خوشی برای بازنشستگان داریم. بر اساس طرح " در خانه نمانیم" اعتبارات سفرها را تا ۲۵ درصد افزایش می‌دهیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار سهمیه و در سال جاری ۲۰۰ هزار سهمیه سفر داشتیم گفت: با دستور وزیر رفاه اخیراً این سهمیه ۲۵ درصد افزایش یافته و ۵۰ هزار سهمیه برای سفر اضافه شده که با کمک هزینه ۷۴۰ هزار تومان برای یک بازنشسته و همراه انجام می‌شود.

تخفیف ۷۰ درصدی هتل‌های ایرانگردی برای بازنشستگان
تقی زاده ادامه داد :۷۰ درصد تخفیف برای بازنشستگان در هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی درنظر گرفته بودیم که ادامه دارد. تا امروز یک میلیون سفر با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در طول سالهای گذشته انجام شده است.

تقی زاده با بیان اینکه قول داده بودیم به ۴۰۰ هزار نفر وام بدهیم و قرار بود ۲۰۰ هزار نفر را تا آخر سال پوشش دهیم افزود: تاکنون برای ۱۳۵ هزار نفر عملیاتی شده و از آن استفاده کرده اند و مابقی تا آخر سال پرداخت می‌شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه ثبت نام ۲۰۰ هزار وام برای سال ۹۸ از اول بهمن شروع شده و تا آخر اسفند ادامه دارد گفت: از اول فروردین اعطای وام ۲۰۰ هزار نفر دیگر را شروع می‌کنیم.

پرداخت «عیدی» تا پایان بهمن
تقی زاده همچنین اعلام کرد که طبق وعده رئیس سازمان برنامه، عیدی بازنشستگان کشوری تا آخر بهمن همراه با حقوق به نحو شایسته پرداخت می‌شود.

تقی زاده همچنین با اشاره به اینکه کلنگ پنجاهمین خانه امید را در سقز به زمین زدیم گفت: امید است برای سال ۹۸ هم خبرهای خوشی برای بازنشستگان داشته باشیم.

به گفته مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در بخش بیمه تکمیلی نیز ۳۰ درصد افزایش اعتبار بر مبنای دستور وزیر رفاه داریم و اعتبار آن به ۱, ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت. ۳۵ هزار بازنشسته بیماری‌های خاص را تحت پوشش قرار دادیم و سعی مان بر این است که بیشترین پوشش را برای این افراد داشته باشیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه تمام اختیارات خود را به کانون‌ها تفویض می‌کنیم گفت: در بخش‌های دیگر سعی‌مان بر این بوده است که قانون مدیریت خدمات کشوری را از طریق نمایندگان مجلس دنبال کنیم. اکنون گروه‌های پنج گانه تشکیل شده و در کمیسیون‌های مختلف در جریان است و امیدواریم سال آینده بتوانیم مصوبه خوبی از مجلس بگیریم و قطعاً از دستاوردهای مهمی است که می‌تواند بسیاری مشکلات را حل کند.

آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
تقی زاده درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: همسان سازی به کمیسیون تلفیق رسیده و امید است در صحن مجلس حال و هوای خوبی برای بازنشستگان با مصوبات همسان سازی مجلس رقم بخورد.

وی افزود: برای سال آینده به ۱۵ هزار میلیارد تومان برای همسان سازی نیاز داریم. پیشنهاد دولت ۲,۰۰۰ میلیارد تومان بوده‌است. پیشنهاد کمیسیون اجتماعی به کمیسیون تلفیق ۸,۰۰۰ میلیارد تومان دیگر بوده اما هنوز نهایی نشده است.

شرکت‌های مشترک صندوق بازنشستگی با شستا تفکیک می‌شوند
وی درباره حاکمیت شرکتی گفت: در راستای دستور وزیر رفاه اولین قدم این است که تمام شرکت‌های مشترک با شستا را تفکیک کنیم تا حاکمیت شرکتی را داشته باشیم. ۹۰ درصد کار انجام شده و ۱۰ درصد باقی مانده را به‌زودی تکمیل می‌کنیم. نسبت به توانمندسازی مدیریت‌ها نیز برنامه‌هایی در حال انجام است.

تقی زاده درباره خروج از بنگاهداری نیز گفت: سعی‌مان بر این است در زیرمجموعه رفاه هولدینگ های قدر و پرقدرتی را در بخش‌های تخصصی ایجاد کنیم تا در رقابت با شرکت‌های بزرگ کارهای خوبی انجام دهیم. تلاش شد ۹ شرکت را از حالت زیان‌دهی خارج کنیم اما زمان‌بر است. هر هیئت مدیره‌ای که منصوب می‌کنیم برنامه‌ها و تخصص‌هایش را می‌گیریم و بعد در صورت تأیید اجازه ورود به کار را به او می‌دهیم.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار