اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف

اعتراض جانسون به الحاق کرانه‌باختری

اعتراض جانسون به الحاق کرانه‌باختری نخست وزیر انگلیس در سخنانی اعلام مخالفت لندن با هرگونه الحاق کرانه باختری به رژیم صهیونیستی گفت: الحاق کرانه‌باختری نقض قوانین بین‌المللی است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از رسانه صهیونیستی هاآرتص، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس امروز سه شنبه اعلام کرد که لندن با هرگونه الحاق کرانه باختری به رژیم صهیونیستی مخالف است.

 

بر اساس اعلام این رسانه، نخست وزیر انگلیس در این خصوص گفت: الحاق کرانه باختری نقض قوانین بین‌المللی است.

 

بوریس جانسون در ادامه اضافه کرد که لندن با این اقدام رژیم صهیونیستی مخالف بوده و تلاش خود را برای کمک به آنچه وی راه حل دو دولتی توصیف کرد، به کار خواهد بست.

 

گفتنی است، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس چندی پیش در ادامه تلاش برای ترمیم وجهه مخدوش در میان شهرک‌نشینان صهیونیست به ویژه در پرونده‌های فساد مالی‌اش در سخنانی موعد اشغال کرانه باختری را رسانه‌ای کرد.

 

بر اساس اعلام این رسانه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این خصوص ادعا کرد که اول جولای سال جاری میلادی (۱۱ تیرماه) الحاق بخش‌های جدیدی از کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی به انجام خواهد رسید.

 

گفتنی است، ادعای وی در راستای طرح موسوم به «معامله قرن» مطرح شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار