تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم

فرمانده سپاه: راهی جز قوی شدن نداریم

فرمانده کل سپاه گفت: ما در شرایط تحریم و مشکلاتی که دشمنان برای ما ایجاد کردند، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا را شکست دادیم؛ امروز که آنان دچار مشکلات اساسی هستند و می‌توانیم آنها را با شکست های سریالی بیشتری مواجه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین تکریم و معارفه فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ( عجل الله ) با تقدیر از تلاشهای مجاهدانه جامعه پزشکی کشور در در عرصه مقابله با ویروس منحوس کرونا گفت: این اقدامات ایثارگرانه تراز جدیدی برای مجاهدان عرصه سلامت ایجاد کرد که موجب سرافرازی بی سابقه برای کشور و نظام اسلامی ما در عرصه تلاشی جهانی گردید.

 

وی افزود: در شرایطی که دشمنان انقلاب اسلامی و ملت ایران تصور می کردند که ما در برابر این بیماری و ویروس منحوس کرونا زانو خواهیم زد، مجاهدت و تلاش های پزشکان ،پرستاران و کارکنان جامعه سلامت در اوج ایثار و از جان گذشتگی، سیمایی درخشان و کارنامه ای زرین برای ایران اسلامی رقم زد.

 

فرمانده کل سپاه با اشاره به ناکارآمدی نظام سلامت بسیاری از کشورهای اروپایی و به ظاهر پیشرفته در عرصه مقابله با کرونا، یادآور شد: کشورهایی که مدعی پیشرفت و پیشگامی در عرصه‌های علم و فناوری و پزشکی بودند در شرایط کرونا با فروپاشی نظام سلامت و ناکارآمدی در عرصه های پزشکی مواجه شدند؛ در حالی که مجاهدان سلامت در کشور ما فراتر از تعهد پزشکی خود عمل کردند و توفیقات ارزشمندی از این طریق برای ما حاصل شد.

 

سرلشکر سلامی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج)  در عرصه مقابله با ویروس کرونا همه استعدادهای مادی و معنوی خود را پای کار آورد اظهار کرد: این دانشگاه طی ماههای اخیر در جهادی مقدس نمرات بسیار مطلوب و بالایی را در عرصه خدمت رسانی توام با عزت و کرامت به ثبت رساند.

 

وی با بیان این که تحول از ذهن ها و  باورها آغاز می‌شود گفت: در طول تاریخ هرگز فاتحان قله های کوچک تحسین نشده‌اند، بلکه همواره فاتحان قلل مرتفع شایسته تحسین و تکریم بوده و هستند؛ ما در حال ساخت بنای معظم تمدن نوین اسلامی هستیم.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه ما جامعه آرزوهای کوچک نیستیم اظهار کرد: ما میخواهیم حرف ها، الگو های جدید را در زمانی که تمدنهای برگرفته از مکاتب لیبرالی نتوانستند مدل‌های موفقی  برای سعادت بشر بیافرینند؛ ارائه کنیم.

 

وی با بیان اینکه ماجرای کرونا اثبات کرد که ترکیب علم و ایمان سعادت را رقم میزند، تصریح کرد: ایمان اگر به ظلم آغشته نشود امنیت آفرین و سعادت بخش است و از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به عنوان کانون ترکیب علم، ایمان، گذشت، فداکاری و عاطفه انتظار داریم تربیت کننده ذهن های خلاق و تعقیب کننده آرمان های بلند برای تزریق روح حیات در جامعه باشد.

 

فرمانده کل سپاه افزود: ما می‌خواهیم دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله دانشگاهی پیشرو با تفکرات و اندیشه های نوین، با اعضای هیئت علمی اندیشمند، زیرساخت پیشرفته و دانشجویانی در تراز انقلاب و جایگاهی برای تولد و نه تولید علم باشد و به حمدالله تاکنون با مدیریت دکتر جلالی در این مسیر گام برداشته و به یاری خداوند متعال این مسیر تداوم خواهد یافت.

 

وی با تاکید بر اینکه راهی جز قوی شدن نداریم، اظهار کرد: ما باید شاهد مثالی روشن برای جهان و نمونه و الگوی مجسم برای آنان باشیم و این مهم تحقق یافتنی است.

 

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه امروز به دانش های نوین و بسیاری از فناوری های روز دنیا رسیده‌ایم گفت: ما می‌خواهیم دانشگاهی هم تراز و هم شأن با انقلاب اسلامی بسازیم و این مسیری توقف ناپذیر برای ساخت جامعه ای قدرتمند است.

 

وی با بیان اینکه فضای جهانی امروز فضای عملیات روانی علیه ما است ،به توفیقات ارزنده نظام اسلامی ایران برابر حجم عظیم عملیات روانی دشمن اشاره و تصریح کرد: ما در شرایط تحریم و مشکلاتی که دشمنان برای ما ایجاد کردند، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا را شکست دادیم؛ امروز که آنان دچار مشکلات اساسی هستند و می‌توانیم آنها را با شکست های سریالی بیشتری مواجه کنیم.

 

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنانش از دکتر جلالی به عنوان مجاهدی فرهیخته و دانشمندی متواضع نام برد و اظهار کرد: این برادر متعهد تمام همت و تلاش خود را در تعالی و ارتقای جایگاه دانشگاه گذاشت و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله به دستاوردهای ارزشمندی دست یافت.

 

فرمانده کل سپاه در پایان در توصیف ویژگی‌های فرمانده جدید دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله نیز گفت : دکتر ابوالقاسمی از یادگاران دوران دفاع مقدس و اساتید خلاق و متعهد است که در دوران کرونا نیز مبدع روش جدید پلاسما درمانی در دنیا شد./ فارس

ارسال نظر