دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد + سند چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران + جدول میدری: تأمین کالا‌های اساسی در وضعیت پایدار است پورمحمدی: از هفته آینده پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ آغاز می‌شود

دستور روحانی به دژپسند درباره بورس

رئیس‌جمهور از وزیر اقتصاد خواست تسهیل شرایط ورود شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس را پیگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور در جلسه ستاد اقتصادی دولت پس از استماع گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ایجاد مشاغل جدید در دوره کرونا، لزوم استفاده از فرصت دوره کرونا برای توسعه دولت الکترونیک را ضروری خواند و بر ضرورت برنامه ریزی و آمادگی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات برای برگزاری فصل جدید تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بر بستر شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.

 


روحانی همچنین دستگاه‌های ذیربط را موظف کرد در جهت رفع موانع گسترش کسب و کار‌های مجازی اقدام کرده و برای کمک به رونق آن دسته از کسب و کار‌هایی که در ایام کرونا رونق یافته و استعداد افزایش اشتغال در آن‌ها بیش از دیگران است، برنامه ریزی کند.

 

رئیس جمهور اظهارداشت: لازم است کارگروهی برای تنظیم روابط بخش خصوصی و دولت در حوزه خدمات نوآورانه در وزارتخانه‌های تخصصی با حضور وزارت ارتباطات، معاونت علمی و فناوری و وزارت اقتصاد تشکیل شود.

 

همچنین رئیس جمهور وزارت اقتصاد را مامور کرد تا پیشنهاد وزارت ارتباطات بر تعریف بسته‌های «اعتبار مالیاتی» به جای «معافیت مالیاتی» برای شرکت‌های نوآور را بررسی و برای اجرایی نمودن آن برنامه ریزی کند.

 

رئیس جمهور از وزیر اقتصاد خواست تسهیل شرایط ورود شرکت‌های فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به بورس را پیگیری کرده و حتی الامکان یک بازار اختصاصی به منظور پذیرش شرکت‌های دانش بنیان و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال ایجاد شود.

 

در این جلسه گزارش وزیر ارتباطات درباره ایجاد مشاغل جدید در دوره کرونا ارائه شد که بر اساس آن موضوعات سلامت الکترونیک، سرگرمی آنلاین، خدمات حمل و نقل اینترنتی کالا و همچنین خدمات آموزش مجازی و امنیت فضای مجازی از حوزه‌هایی عنوان شدند که در دوره‌ی کرونا رونق نسبی یافته اند./ تسنیم

ارسال نظر