سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد
صدراعظم پیشین آلمان:

تحریم‌ها علیه متحدان ناتو چیزی جز پایان دادن عمدی به مشارکت فراآتلانتیک نیست

تحریم‌ها علیه متحدان ناتو چیزی جز پایان دادن عمدی به مشارکت فراآتلانتیک نیست صدراعظم پیشین آلمان، طرح سناتورهای آمریکایی برای تحریم‌ شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم 2» را تعدی به حاکمیت اتحادیه اروپا و پایان عمدی مشارکت فراآتلانتیک دانسته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر،«گرهارد شرودر» صدراعظم پیشین آلمان و رئیس هیئت‌مدیره شرکت نفتی «رزنفت» گفته طرح سناتور‌های آمریکایی برای اعمال تحریم‌ها علیه شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم۲» پایان دادن عمدی مشارکت فراآتلانتیک (مشارکت بین کشور‌های اروپایی و آمریکا) است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، شرودر این موضع را برای مطرح کردن در نشست عمومی کمیته امور اقتصادی و انرژی پارلمان «بوندستاگ» آماده کرده است.

روزنامه آلمانی «هندلزبلات» به نقل از شرودر نوشت: «اعمال این تحریم‌ها علیه متحدان ناتو چیزی جز پایان دادن عمدی به مشارکت فراآتلانتیک نیست.»

صدراعظم پیشین آلمان افزود: «این تحریم‌ها حمله به اقتصاد اروپا، تعدی غیرقابل قبول به حاکمیت اتحادیه اروپا و به امنیت انرژی اروپای غربی است.»

وی همچنین عنوان کرده که عواقب مالی این تحریم‌ها بسیار جدی خواهند بود؛ زیرا این تحریم‌ها سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارد یورویی (۱۳.۵ میلیارد دلاری) در زیر‌ساخت‌های اروپا را به خطر می‌اندازد و مصرف‌کنندگان اروپایی نیز با هزینه‌های اضافی چهار میلیارد یورویی در سال مواجه خواهند شد.

شرودر همچنین گفت: «بیش از ۱۲۰ شرکت در زمینه کشتی‌سازی، مهندسی، حفاظت از محیط زیست و امنیت که درگیر پروژه نورد استریم ۲ شده‌اند مستقیماً تحت تأثیر قرار گرفته‌اند ... هریک از این شرکت‌ها نماینده مشاغل اروپایی هستند که در معرض خطر قرار دارند.»

اوایل ماه ژوئن چند سناتور‌ آمریکایی طرحی را برای تحریم‌ تمام تمام شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم۲» ارائه کردند.

«تد کروز»، «جین شاهین» و «جان باروزو» از اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا به همراه «تام کاتن» و «ران جانسون»، دو سناتور دیگر این مجلس، شانزدهم خرداد ماه طرحی را معرفی کردند که خواستار تحریم تمام شرکت‌های همکار با پروژه «نورد استریم۲» است.

بر اساس این طرح تمام شرکت‌هایی که ارائه کننده گواهینامه، خدمات بیمه و تجهیزات بندرگاهی به پروژه نورد استریم۲ روسیه باشند تحریم خواهند شد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار