هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

دستگیری ۴۰ نفر برای آتش سوزی مشکوک جنگل های کشور

دستگیری ۴۰ نفر برای آتش سوزی مشکوک جنگل های کشور فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بااشاره به افزایش آتش سوزی ها در عرصه های طبیعی گفت: تاکنون ۴۰ نفر در رابطه با حریق عمدی و مشکوک جنگل ها در کشور دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی عباس نژاد عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران از قاچاق چوب به عنوان یک معضل به ویژه بعد از توقف بهره برداری از جنگل یاد کرد و گفت: عدم امکان واردات و بروز مشکل در این بخش و افزایش قیمت زمینه را برای قاچاق چوب بیشتر کرده است.

 

وی با اشاره به افزایش قاچاق چوب گفت: در برخورد با این معضل جدی هستیم و طی سه ماه گذشته حدود دو هزار پرونده در کشور تشکیل شده است.

 

عباس نژاد با تاکید بر برخورد بازدارنده با متخلفان و قاچاقچیان چوب گفت: مسئله حفاظت از منابعی طبیعی نیز در حال ساماندهی است اما مشکل موجود در شمال این است که نیروهای موجود آموزش زیادی ندارند و پس از توقف بهره برداری از جنگل باید آنان را در اختیار بگیریم.

 

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها درباره تأمین بالگرد اطفای حریق در جنگل‌های شمال گفت: برای دو ماه آینده برنامه ریزی می‌شود تا بالگرد اطفای حریق در شمال مستقر شود.

 

وی افزود: در سال جاری با توجه به افزایش پوشش و گسترده گیاهی و گرمای زیاد هوا، شاهد افزایش حریق در مناطق زاگرسی و جنوب هستیم و درصدی از آتش سوزی‌ها مشکوک و عمدی است که تاکنون ۴۰ نفر در رابطه با آتش سوزی‌ها در کشور دستگیر شدند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار