موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

دستگیری ۴۰ نفر برای آتش سوزی مشکوک جنگل های کشور

دستگیری ۴۰ نفر برای آتش سوزی مشکوک جنگل های کشور فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور بااشاره به افزایش آتش سوزی ها در عرصه های طبیعی گفت: تاکنون ۴۰ نفر در رابطه با حریق عمدی و مشکوک جنگل ها در کشور دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی عباس نژاد عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران از قاچاق چوب به عنوان یک معضل به ویژه بعد از توقف بهره برداری از جنگل یاد کرد و گفت: عدم امکان واردات و بروز مشکل در این بخش و افزایش قیمت زمینه را برای قاچاق چوب بیشتر کرده است.

 

وی با اشاره به افزایش قاچاق چوب گفت: در برخورد با این معضل جدی هستیم و طی سه ماه گذشته حدود دو هزار پرونده در کشور تشکیل شده است.

 

عباس نژاد با تاکید بر برخورد بازدارنده با متخلفان و قاچاقچیان چوب گفت: مسئله حفاظت از منابعی طبیعی نیز در حال ساماندهی است اما مشکل موجود در شمال این است که نیروهای موجود آموزش زیادی ندارند و پس از توقف بهره برداری از جنگل باید آنان را در اختیار بگیریم.

 

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها درباره تأمین بالگرد اطفای حریق در جنگل‌های شمال گفت: برای دو ماه آینده برنامه ریزی می‌شود تا بالگرد اطفای حریق در شمال مستقر شود.

 

وی افزود: در سال جاری با توجه به افزایش پوشش و گسترده گیاهی و گرمای زیاد هوا، شاهد افزایش حریق در مناطق زاگرسی و جنوب هستیم و درصدی از آتش سوزی‌ها مشکوک و عمدی است که تاکنون ۴۰ نفر در رابطه با آتش سوزی‌ها در کشور دستگیر شدند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار