زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404 ایروانی: اقدامات بی‌ثبات‌کننده آمریکا موجب تشدید بی‌ثباتی در منطقه شده است پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست دلیل حمله اسرائیل به لبنان/ صهیونیست‌ها باید محاکمه شوند مهدیه اسفندیاری آزاد شد عراقچی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است

سرنخ‌های تازه از ترور سردار شهید سلیمانی

«نوری المالکی»، نخست وزیر اسبق عراق در مصاحبه با شبکه تلویزیونی آفاق اطلاعاتی در باره ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بین المللی بغداد ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، المالکی در این مصاحبه گفت که حاج قاسم و ابومهدی را به خوبی می شناسم و من نمی دانم که در آن شب چه اتفاقی افتاد که یک پهپاد آمریکایی بیاید و به این شکل دقیق آنها را هدف قرار دهد.

 

وی اظهار کرد: با توجه به بررسی های که انجام داده ام، می توانم بگویم که این کار تصادفی و به یک باره اتفاق نیفتاد و این حادثه برنامه ریزی و از قبل هماهنگ شده بود.

 

نخست وزیر اسبق عراق ادامه داد: چه کسانی این برنامه ریزی و هماهنگی را انجام داده بودند و چه کسی یا کسانی اطلاعات سفر را لو دادند و اعلام کردند که آنها وارد شدند و رسیدند، باید بررسی و پیگیری کرد.

 

المالکی افزود: این ها موضوع هایی است که نباید فراموش و پشت گوش انداخته شود و باید در این باره همه نکات ماجرا و بررسی ها ادامه پیدا کند.

 

وی یادآور شد که به من خبر دادند در این بررسی ها به سرنخ هایی دست یافته اند که تاثیر مستقیمی در عملیات ترور شهیدان حاج قاسم و ابومهدی داشته است.

 

رئیس ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق گفت که برخی از افراد مرتبط با موضوع که باید از آنها تحقیق شود، متواری شده اند و شماری نیز هنوز در کشور هستند.

 

المالکی شمار این افراد را ۳۶ نفر اعلام کرد و ادامه داد: اینکه این افراد چه کسانی هستند و چگونه اطلاعات حضور و مکان دقیق سردار سلیمانی و ابومهدی را لو داده و با چه هدفی؟ این را اطلاع ندارم.

 

سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس»، معاون نیروهای بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) به همراه هشت تن دیگر از نیروهای مقاومت بامداد جمعه ۱۳ دی ۹۸ به دستور «دونالد ترامپ» در حمله پهپادی نیروهای متجاوز و تروریست آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار