سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین شهادت ۶۶ هموطن در جریان تجاوز اسرائیل به خاک ایران در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی

ظریف: حداقل 6 بار ساز و کار حل اختلاف در برجام را فعال کرده‌ایم

وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر خبر داد که ایران تا کنون دست کم 6 بار ساز و کار حل اختلاف در برنامه جامع اقدم مشترک را فعال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر به اقدام اخیر ایران در فعال سازی ساز و کار حل اختلاف دربرجام اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت که جنجال تبلیغاتی را باور نکنید، ایران تا کنون دست کم 6 بار ساز و کار حل اختلاف تحت برنامه جامع اقدام مشترک را فعال کرد که مربوط به نقض تعهدات برجام توسط آمریکا و سه کشور اروپایی عضو برجام بوده است.

ظریف در ادامه به تاریخ‌هایی این اقدام ایران اشاره کرد که عبارتند از:

- 16 دسامبر 2016 (26 آبان 1395) مربوط به نقض توسط آمریکا

- 10 می 2018 (20 اردیبهشت 1397)مربوط به نقض توسط آمریکا

- 17 ژوئن 2018 (27 خرداد 1397) مربوط به نقض توسط آمریکا

-6 نوامبر 2018 (15 ابان 1397) مربوط به نقض توسط آمریکا و سه کشور اروپایی

- 8 می 2019 (16 اردیبهشت 1398) مربوط به نقض توسط آمریکا و سه کشور اروپایی

- 2 جولای 2020 (12 تیرماه 1399) مربوط به نقض توسط سه کشور اروپایی.

وزیر امور خارجه ایران در پایان این پیام توئیتری نوشت که به زودی تمامی نامه‌هایش در این زمینه را منتشر خواهد کرد.

متعاقب اقدام غیرمسؤولانه و غیرقانونی سه دولت اروپایی ( آلمان، انگلیس و فرانسه ) در ارائه پیش نویس قطعنامه در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی و همچنین تداوم عدم پایبندی نسبت به تعهدات بین المللی ناشی از برجام و مصوبات کمیسیون مشترک، روز پنجشنبه گذشته، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طی نامه‌ای به  «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده برجام، یک بار دیگر موارد عدم پایبندی کشورهای اروپایی را طبق بند ۳۶ برجام به کمیسیون مشترک جهت حل و فصل ارجاع داد. 

 مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز بامداد شنبه نامه محمد جواد ظریف را پاسخ داد. 

در نامه بورل آمده است: «من امروز نامه‌ای را از وزیر خارجه ایران دریافت کردم که نگرانی‌های ایران در خصوص مسائل مربوط به اجرای "برنامه جامع اقدام مشترک" توسط فرانسه، آلمان و پادشاهی متحده را طبق بند ۳۶ به کمیسیون مشترک جهت حل و فصل ارجاع می‌داد.»

وی در ادامه خاطرنشان کرده است: «همان‌طور که قبلاً گفته‌ام ساز و کار حل و فصل اختلاف نیازمند تلاش‌های فشرده و مبتنی بر حسن نیت از سوی همه است. در کسوت هماهنگ‌کننده کمیسیون مشترک از تمامی طرف‌ها برجام انتظار دارم با این روحیه به این روند نگاه کنند.» 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار