ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

استقرار سامانه پدافند هوایی ترکیه در لیبی

استقرار سامانه پدافند هوایی ترکیه در لیبی یک پایگاه خبری ترکیه‌ای گزارش داد که آنکارا در چند منطقه استراتژیک در لیبی سامانه پدافند هوایی جدید مستقر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۱۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 06
کد خبر: ۴۹۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری «Haber۷» خبر داد که ترکیه در شهر «سرت» (شمال) و چند منطقه دیگر در لیبی سامانه پدافند هوایی جدید مستقر کرده است.

این اقدام درست پس از آن بود که چند جنگنده ناشناس  پایگاه هوایی «الوطیه» در غرب لیبی را هدف قرار دادند.

پایگاه یادشده در گزارش خود گفت که ترکیه سامانه موشکی «اس-۱۲۵» را از اکراین خریداری کرده و آن را در شهر سرت فعال کرده است.

طبق این گزارش، این سامانه اکراینی متشکل از شش سکوی پرتاب موشکی است که یکی از وظایف آن حفاظت از حریم هوایی است.

در این گزارش همچنین اشاره شده است که پنج سکوی پرتاب دیگر در چند منطقه راهبردی در غرب لیبی مستقر شده است.

خبرگزاری «آناتولی» در ارتباط با حمله یادشده به پایگاه هوایی الوطیه، گزارش داده بود که در این اقدام، برخی تجهیزات پایگاه از جمله سامانه پدافند هوایی هدف قرار گرفته است.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار