پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود

پرداخت تسهیلات به مشاغل خسارت دیده از کرونا چه شد؟

بیستمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا به ریاست معاون اقتصادی رئیس جمهور و با حضور نمایندگان دستگاه‌ها برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۵۹۰

یستمین جلسه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا روز سه‌شنبه به ریاست معاون اقتصادی رئیس جمهور و با حضور نمایندگان دستگاه‌ها برگزار شد و روند اعطای تسهیلات به شاغلین و کارفرمایان مشاغل در رسته‌های چهارده گانه آسیب‌دیده مورد بررسی قرار گرفت.

وضعیت ارسال پیامک به کارفرمایان و خویش فرمایان درخصوص اعطای تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده و همچنین بررسی درخواست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای پرداخت وام یک میلیون تومانی به کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش راهبرد معاصر در این جلسه محمد نهاوندیان با بیان اینکه پرداخت سریع تسهیلات به خسارت‌دیدگان ناشی از شیوع ویروس کرونا مورد تاکید دولت و شخص رئیس جمهور است، از بانک‌های عامل تعیین شده در این زمینه خواست همکاری و تلاش بیشتری برای پرداخت سریع تسهیلات به ثبت‌نام کننندگان داشته باشند.

تمدید 5 روزه مهلت ثبت نام برای دریافت تسهیلات، مصوبه مهم این کارگروه بود که براساس آن همه شاغلین و کارفرمایان در رسته‌های 14 گانه آسیب دیده مصوب در کارگروه اقتصادی کرونا، می‌توانند تا  25 تیرماه با مراجعه به سامانه اینترنتی وزارت رفاه و تامین اجتماعی به آدرس KARA.MCLS.gov.ir  نسبت به ثبت نام برای دریافت تسهیلات اعطایی اقدام کنند.

براساس مصوبه کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، برای دریافت این تسهیلات از بانک‌ها در سقف مبالغی که نیاز به معرفی ضامن کارمند می‌باشد، رسمی بودن ضامن کارمند الزامی نیست.

تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار