رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کابل میزبان نشست بین‌المللی صلح افغانستان

کابل میزبان نشست بین‌المللی صلح افغانستان سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد، نشست اجماع بین‌المللی برای صلح افغانستان روز پنجشنبه ۱۹ تیر (فردا) به میزبانی کابل از طریق ویدیوکنفرانس برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر گران هیواد گفت که در این نشست، سازمان های بین المللی و کشورهای بزرگ جهان به همراه آمریکا شرکت خواهند داشت.

هیواد افزود که کاهش چشمگیر خشونت‌ها، تبادل زندانیان میان دولت و گروه طالبان، آغاز سریع مذاکرات صلح، تأمین آتش بس بشردوستانه و مبارزه با ویروس کرونا؛ از موضوعات مهم نشست اجماع جهانی برای صلح افغانستان، خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد که این نشست پنجشنبه ساعت ۴ عصر با سخنرانی افتتاحیه محمد اشرف غنی رئیس جمهور آغاز خواهد شد و با مدیریت وزارت خارجه ادامه خواهد یافت.

سخنگوی وزارت خارجه افغانستان همچنین درباره نشست سه جانبه افغانستان، پاکستان و چین که روز گذشته (سه شنبه ۱۷ سرطان/ تیر) از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، بیان داشت: سه جانب در مورد تطبیق تفاهمنامه همکاری امنیتی میان سه کشور که در سال ۲۰۱۸ توسط وزرای خارجه سه کشور به امضا رسیده بود، گفت وگو کرده و بر تطبیق این تفاهنامه به ویژه در عرصه مبارزه با تروریسم تاکید ورزیدند.
خبرگزاری طلوع نیوز افغانستان نیز گزارش داد که مقام‌های چین و پاکستان در این نشست سه جانبه با افغانستان، از رهبران گروه طالبان خواستند که خشونت‌ها را کاهش دهند تا زمینۀ برای آغاز گفت وگوهای بین افغانی فراهم شود.

 

ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار