عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه

کابل میزبان نشست بین‌المللی صلح افغانستان

سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرد، نشست اجماع بین‌المللی برای صلح افغانستان روز پنجشنبه ۱۹ تیر (فردا) به میزبانی کابل از طریق ویدیوکنفرانس برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر گران هیواد گفت که در این نشست، سازمان های بین المللی و کشورهای بزرگ جهان به همراه آمریکا شرکت خواهند داشت.

هیواد افزود که کاهش چشمگیر خشونت‌ها، تبادل زندانیان میان دولت و گروه طالبان، آغاز سریع مذاکرات صلح، تأمین آتش بس بشردوستانه و مبارزه با ویروس کرونا؛ از موضوعات مهم نشست اجماع جهانی برای صلح افغانستان، خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد که این نشست پنجشنبه ساعت ۴ عصر با سخنرانی افتتاحیه محمد اشرف غنی رئیس جمهور آغاز خواهد شد و با مدیریت وزارت خارجه ادامه خواهد یافت.

سخنگوی وزارت خارجه افغانستان همچنین درباره نشست سه جانبه افغانستان، پاکستان و چین که روز گذشته (سه شنبه ۱۷ سرطان/ تیر) از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد، بیان داشت: سه جانب در مورد تطبیق تفاهمنامه همکاری امنیتی میان سه کشور که در سال ۲۰۱۸ توسط وزرای خارجه سه کشور به امضا رسیده بود، گفت وگو کرده و بر تطبیق این تفاهنامه به ویژه در عرصه مبارزه با تروریسم تاکید ورزیدند.
خبرگزاری طلوع نیوز افغانستان نیز گزارش داد که مقام‌های چین و پاکستان در این نشست سه جانبه با افغانستان، از رهبران گروه طالبان خواستند که خشونت‌ها را کاهش دهند تا زمینۀ برای آغاز گفت وگوهای بین افغانی فراهم شود.

 

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار