ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

کاظم جلالی:امیدوارم پروژه های مشترک ایران و روسیه زودتر به نتیجه برسد

کاظم جلالی:امیدوارم پروژه های مشترک ایران و روسیه زودتر به نتیجه برسد نشست کارگروه انرژی کمیسیون مشترک ایران و روسیه امروز (چهارشنبه) ۱۸ تیرماه ۱۳۹۹ به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور معاونان وزارت خانه های نفت و نیرو ایران و معاون وزارت انرژی روسیه برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر در این نشست کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با اشاره به اراده و جدیت روسای جمهور دو کشور بر توسعه روابط اقتصادی اعلام کرد: روابط دو کشور ایران و روسیه پایدار و مبتنی بر واقعیتها است. روابط دو کشور در زمینه های سیاسی، امنیتی، دفاعی و نظامی پیشرفت خوبی داشته است. اما روابط اقتصادی و فرهنگی همپای روابط سیاسی دو کشور رشد نکرده و توسعه این روابط پشتوانه ای برای روابط سیاسی دو کشور خواهد بود.

سفیر ایران خاطرنشان کرد: امیدواریم با پیگیری جدی دو طرف شاهد پویایی و گسترش روابط اقتصادی در هر دو سطح دولتی و خصوصی با توجه به ظرفیتهای عظیم دو کشور باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: وزرای نیرو و انرژی به عنوان روسای کمیسیون مشترک همکاریهای تجاری و اقتصادی دو کشور تلاش های زیادی برای رفع موانع داشته اند. ما از این تلاشها تشکر می کنیم و امیدواریم پروژه های مشترک دو کشور در زمینه انرژی، حمل و نقل، کشاورزی و تجارت با رفع بوروکراسی اداری زودتر به نتیجه برسد.

در این نشست زمانی نیا معاون وزیر نفت کشورمان به عنوان رئیس ایرانی کارگروه و تیخانوف معاون وزیر انرژی روسیه به عنوان رئیس روس کارگروه انرژی با اشاره به توافقات انجام شده برای تسریع در اجرایی شدن پروژه های مربوط به همکاری های دو کشور در زمینه انرژی، همکاری در اوپک پلاس ، نیروگاههای در دست احداث و نیز مشارکت روسیه در پروژه های مربوط به حمل و نقل، خواستار تداوم رایزنی های تخصصی و کارشناسی برای این پروژه ها و همچنین تعریف پروژه های آتی همکاری شدند. 

 این ویدئو کنفرانس که در دو بخش صبح و بعداظهر برگزارشد کارشناسان حوزه های مختلف انرژی از دو کشور روند همکاریها را مورد بررسی قرار دادند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار