اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

چین:مقابل مداخلات خارجی ایستادگی می‌کنیم

چین:مقابل مداخلات خارجی ایستادگی می‌کنیم رئیس جمهور چین در تماس تلفنی با همتای روس خود، ضمن اشاره به حمایت مردم روسیه از دولت در همه‌پرسی اخیر گفت، پکن و مسکو در مقابل مداخله نیروهای خارجی ایستادگی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین روز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود گفت، مشارکت مردم روسیه در همه پرسی اخیر این کشور نشانه حمایت مردمی گسترده از دولت حاکم است.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، شی در این تماس تلفنی گفت: «رأی‌گیری درخصوص اصلاح قانون اساسی به طور موفقیت‌آمیزی انجام شد و این کاملاً نشان‌گر حمایت مردم روسیه از دولت و موافقت با اصول فعلی سیاست‌های کلی روسیه است».

رئیس جمهور چین افزود: «چین به تعامل با روسیه متعهد بوده و ما به حمایت از یکدیگر ادامه خواهیم داد. ما قویاً درمقابل هرگونه مداخله نیروهای خارجی و تأثیرگذاری‌های مخرب آن‌ها می‌ایستیم».

وی در ادامه گفت: «چین از محافظت از حق حاکمیت، امنیت و برنامه‌های توسعه سودمند برای هر دو کشور حمایت می‌کند».

 «سرگئی ورشینین» معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز سه‌شنبه شب در گفت‌وگوی تلفتی با «ما ژائوشو» همتای چینی خود بر «اقدامات لازم برای مبارزه با انتشار ویروس جدید کرونا از طریق ایفای نقش محوری در سازمان جهانی بهداشت» تأکید کرد.

همچنین «فو کنگ» مدیرکل دفتر کنترل تسلیحات وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت: «در واقع ما ارتباط مداوم با شرکای روس را حفظ می‌کنیم. همکاری بین دو طرف عالی است. ما به شکلی موثر با یکدیگر در ارتباط هستیم. من نام این را مذاکره نمی‌گذارم بلکه آن را مشورت درباره هر موضوع مهمی، مسائل استراتژیک می‌خوانم».

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده