شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

معاون اول رئیس جمهور: حتماً می‌توانیم از این مرحله عبور کنیم

جهانگیری با اشاره به اینکه شرایط خطیر، پیچیده و دشوار کشور بر هیچ کس ناشناخته نیست، تاکید کرد: البته با وجود بحران‌ها، تحریم‌ها و پیامدهای منفی کرونا این شرایط به معنای بن‌بست نیست و حتماً می‌توانیم از این مرحله عبور کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر اسحاق جهانگیری عصر امروز (چهارشنبه) در نشست مدیران ارشد وزارت کشور تاکید کرد: پیشنیاز عبور از شرایط کنونی، حرکت در مسیر جلب رضایت و مشارکت مردم، ‌ ایجاد همبستگی و تقویت امید مردم به آینده است. هر چه نخبگان و گروه های اجتماعی و عموم شهروندان در این مسیر فعال تر باشند بهتر می توان از تنگناهای پیش رو عبور کرد.

معاون اول رییس‌جمهوری با بیان اینکه باید حس دولت داری در میان مردم تقویت شود، گفت: در مسئله کرونا مردم احساس بی پناهی نکردند زیرا دولت را تمام قد در کنار خود برای مواجهه با بحران دیدند، ‌ به همین دلیل در همه نظرسنجی ها میزان رضایتمندی مردم از عملکرد دولت در موضوع مقابله با بیماری کرونا افزایش یافت. بنابر این هر چه حس دولت داری در مردم تقویت شود، مصلحت کشور بیشتر تامین خواهد شد.

وی با اشاره به برخی چالش ها و ابرچالش های پیش روی کشور نظیر مسئله محیط زیست، ‌ کم آبی، ‌کسری بودجه و یا اتکای بودجه به درآمدهای نفتی، ‌ گفت: برخی از این چالش ها ریشه تاریخی دارد و تبدیل به بیماری مزمنی شده است که همزمان با بروز پدیده های جدیدی نظیر کرونا خود را به شکل جدی تری نشان می دهد که ضرورت دارد برنامه ریزی اصولی تری برای حل این چالش ها انجام شود.

جهانگیری ادامه داد: در حال حاضر بدلیل تحریم فروش نفت، اتکای بودجه کشور به درآمدهای نفتی اجباراً بسیار کم شده است اما معنای این کاهش اتکا به درآمدهای نفتی این نیست که ما توانسته ایم اقتصاد کشور را از نفت جدا کنیم بلکه این موضوع وقتی تحقق می یابد که اقتصاد کشور بتواند بدون درآمدهای نفتی در مسیر توسعه حرکت کند و مردم ایران از رفاه برخوردار شده و رضایتمندی آنها را حاصل کند.

معاون اول رییس‌جمهوری افزود: شرایط امروز اقتصادی کشور سخت است و زندگی مردم را دچار مشکل کرده است. تحریم ها حتماً باعث شده تا مردم فشار مضاعفی را به خاطر کاهش قدرت خرید تحمل کنند. البته دولت تمام تلاش خود را برای کاستن از نگرانی های مردم در حوزه معیشت بکار بسته است.

وی با اشاره به روند افزایشی مجدد بیماری کرونا در سطح کشور و تفویض اختیارات به استانداران برای مقابله با این مسئله از تلاش های کادر درمانی و همراهی مردم با برنامه های دولت در این زمینه قدردانی کرد و اظهار داشت: مطمئن هستم امروز که دغدغه ها نسبت به افزایش مبتلایان به کرونا افزایش یافته، حتماً می توانیم‌ با همراهی بیشتر مردم با دولت و کادر پزشکی و درمانی کشور این مرحله را نیز کنترل و از آن عبور کنیم تا مسئله جدی پیش نیاید.

ایسنا

ارسال نظر