درخواست عمار حکیم برای گفت‌وگوی ایران و عربستان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

درخواست عمار حکیم برای گفت‌وگوی ایران و عربستان

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی درخواست کرد که ایران و کشورهای عربی به ویژه عربستان سعودی گفت‌و‌گوهای برادرانه‌ای را آغاز کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 01
کد خبر: ۸۲۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی عراق، امروز (پنجشنبه) در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر از ایران و عربستان سعودی برای گفت‌و‌گو درخواست کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در این خصوص نوشت: «بار دیگر می‌خواهیم گفت‌و‌گویی برادرانه، اسلامی جدی و صریح میان جمهوری اسلامی ایران و تمام کشورهای عربی برادر و در صدر آنها عربستان سعودی در راستای امنیت منطقه و منافع آن آغاز شود».

رهبر جریان حکمت ملی عراق، پیشتر نیز در جریان مراسم رسمی روز شهید در عراق ضمن تاکید بر ضرورت تشکیل یک دولت یکپارچه در عراق، خواستار آغاز گفت‌وگو میان ایران و عربستان سعودی شده بود.

درخواست سید عمار الحکیم در حالی مطرح شده که پیشتر «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه و «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چند بار بر آمادگی تهران برای گفت‌و‌گو با ریاض تاکید کرده بودند اما عربستان سعودی این پیشنهادات را نپذیرفته است.

او در ادامه در توئیتی دیگر نوشت: «تجربه‌های دور و نزدیک ثابت کرده است که ضعف عراق منجر به ضعف تمام منطقه می‌شود و این موضوع اکنون در نزد همسایگان عراق به یقین تبدیل شده است و [تجربه ثابت کرده است] که جنگ در خاک عراق به نفع طرف‌های درگیر نیست»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار