ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم

واکنش نتانیاهو به پنهان‌کاری شاباک درباره هک شدن موبایل گانتز

واکنش  نتانیاهو به پنهان‌کاری شاباک درباره هک شدن موبایل گانتز یک روزنامه چاپ فلسطین اشغالی نوشت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از گزارش ندادن رئیس شاباک به وی درباره هک شدن تلفن همراه وزیر جنگ این رژیم خشمگین شده و چند بار او را مؤاخذه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۳ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،  در بحبوحه اختلافات در کابینه رژیم صهیونیستی بر سر طرح اشغال کرانه باختری و بودجه سال ۲۰۲۱، آشکار شدن پنهان‌کاری سرویس‌های امنیتی تل‌آویو در موضوع هک شدن تلفن همراه «بنی گانتز» وزیر جنگ کنونی این رژیم، تنش‌های جدیدی را به وجود آورده است.

 

در مارس ۲۰۱۹ بود که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد «نداف آرگامان» رئیس سازمان امنیت داخلی این رژیم (شاباک) جلسه‌ای محرمانه با گانتز داشته و در این جلسه به او گفته که تلفن همراه وی به دست افراد مرتبط با ایران هک شده است.

 

به نوشته روزنامه هاآرتص، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از پنهان‌کاری شاباک درباره جزئیات این واقعه خشمگین شده و چندین بار به آرگامان به دلیل گزارش ندادن به وی در این باره شدیدا اعتراض کرده است.

 

هاآرتص بر اساس اطلاعاتی که به دست آورده، نوشت از نظر نتانیاهو رئیس شاباک ملاحظات امنیتی را در نظر نگرفته بلکه سعی داشته به گانتز در گرفتن جای وی کمک کند. نتانیاهو در یکی از جلسات خصوصی درباره آرگامان گفت: «او از گانتز محافظت می‌کند».

 

بر این اساس، گانتز اما با ادعای اینکه هیچ اطلاعات امنیتی در تلفن همراه وی وجود نداشته و هکرها نمی‌توانند از آن برای اخاذی از وی استفاده کنند، «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را به همکاری با نتانیاهو و تلاش برای تخریب چهره خود متهم کرد.

 

این در حالی است که چند روز پیش نتانیاهو بدون مشورت با گانتز و گرفتن تاییدیه از وی، حضور کوهن در سمت ریاست موساد را برای شش ماه دیگر تمدید کرد.

 

یک سیاستمدار صهیونیست و از آشنایان گانتز اما به هاآرتص گفت حتی احتمال لو رفتن اطلاعات خصوصی گانتز در جریان هک شدن موبایل وی هم شدیداً نتانیاهو را نگران کرده است.

 

این روزنامه در ادامه با بیان اینکه چیزی از وخامت موضوع هک شدن موبایل گانتز کم نشده، دلیل آن را اینگونه توضیح داد: «نفتالی بنت در زمانی که تصدی وزارت دفاع را برعهده داشت، گزارشی را درباره هک شدن موبایل گانتز توسط ایرانی‌ها و عواقب، آن از سوی مقام‌های امنیتی دریافت کرد».

 

هاآرتص تنش بین نتانیاهو و آرگامان را نشانه دیگری از وجود بدگمانی عمیق در ذهن نتانیاهو درباره رؤسای سازمان‌های دولتی توصیف کرده و نوشت این بدگمانی با درگیر شدن فزاینده وی در پرونده‌های فساد نیز وخیم‌تر می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار