دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پنتاگون: درز اطلاعات حساس نظامی باید متوقف شود

وزیر دفاع آمریکا ضمن اذعان به موارد متعدد درز اطلاعات حساس نظامی از پنتاگون گفت، این کارهای غیرقانونی باید متوقف شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۵۰۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا گفت، آژانس‌های اطلاعاتی پنتاگون گزارش ادعایی اخیر درخصوص پول گرفتن طالبان از روسیه برای کشتن نیروهای آمریکایی را تأیید نکردند.

به نوشته پایگاه «استارز اند استرایپز»، اسپر در توضیح به قانونگذاران آمریکایی گفت، فرماندهان نظامی این کشور ادعای مربوطه را مورد مطالعه قرار داده و و به این نتیجه رسیده است که این گزارش از سازمان‌های اطلاعاتی دفاعی درز نکرده است.

وی افزود: «هیچ‌یک از آژانس‌های اطلاعاتی دفاعی قادر نبودند این گزارش را به تأیید برسانند. فرماندهان همه گزارش‌ها را فارغ از اعتبار داشتن آن‌ها، جدی می‌گیرند. به شما در این خصوص اطمینان می‌دهم. با فرماندهان [حاضر در افغانستان] در این خصوص صحبت داشته‌ایم».

اسپر اذعان کرد پنتاگون در حال تحقیق درباره مواردی از «درز مخرب» اطلاعات است که تا سال ۲۰۲۰ ادامه داشته‌اند و از جمله آن‌ها می‌توان به افشای برنامه احتمالی درباره روسیه اشاره کرد.

او گفت:‌ «به‌شدت در حال دنبال کردن این درز اطلاعات از درون وزرات دفاع هستیم. این چیزی است که باید کنترل کنیم. این اتفاق بدی است. این کارها غیرقانونی هستند و باید متوقف شوند».

روزنامه نیویورک تایمز چندی پیش ادعا کرده بود که افسران یکی از ادارات ستاد ارتش روسیه به طالبان در گذشته وعده داده بود که در برابر هر نظامی آمریکایی که در افغانستان بکشند، به آنان پاداش نقدی داده خواهد شد.

این در حالی است که گزارش نهادهای جاسوسی آمریکا حاکی از آن است که ادعای کشتن سربازان آمریکایی توسط طالبان به درخواست روسیه فاقد شواهد کافی است.

«شورای اطلاعات ملی» در آمریکا گزارشی دو نیم صفحه‌ای در این خصوص آماده کرده است که می‌گوید «سازمان اطلاعات مرکزی» و مرکز ملی مبارزه با تروریسم در این کشور، ادعای مطرح شده علیه روسیه را حایز «قابلیت اتکای متوسط» دانسته‌اند.

از سوی دیگر «آژانس امنیت ملی» آمریکا و شماری دیگر از نهادهای جاسوسی این کشور ادعای مطرح شده علیه روسیه را حائز «قابلیت اتکای ضعیف» توصیف کرده‌اند.

 

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار