قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

نگرانی فرمانده ارشد نظامی آمریکا از تهدیدهای راهبردی چین

نگرانی فرمانده ارشد نظامی آمریکا از تهدیدهای راهبردی چین رئیس فرماندهی راهبردی آمریکا نسبت به تهدیدهای استراتژیک از جانب برخی کشورها از جمله «چین» هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 14
کد خبر: ۵۹۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر رئیس فرماندهی راهبردی آمریکا روز دوشنبه در پنتاگون (وزارت دفاع ایالات متحده) نسبت به تهدیدهای استراتژیک از جانب برخی کشورها از جمله روسیه و چین هشدار داد.

 

به نوشته روزنامه «واشنگتن تایمز» دریادار «چارلز ریچارد» فرماندهی راهبردی آمریکا با هشدار نسبت به عدم آگاهی مردم آمریکا نسبت به تهدیدهای راهبردی گفت که انتظار می‌رود چین به عنوان  تهدید اصلی راهبردی علیه آمریکا تا پایان این دهه  ذخایر اتمی خود را دو برابر کند.

 

وی با هشدار در زمینه توسعه مجموعه توانایی‌های چین گفت:«به عنوان یک فرمانده نظامی، آنچه توجهم را جلب می‌کند توانایی های دیگر این کشور و اهداف کمتر اعلام شده آنها است.»

 

دریادار ریچارد گفت آنچه باعث آزرده خاطر شدن او می‌شود  توانایی چین در مشخص کردن یک هدف و رسیدن به آن است. وی گارد ساحلی چین را به عنوان نمونه مثال زد و افزود که گارد ساحلی چین  حتی تا سال 2013 وجود نداشت اما اکنون 255 کشتی در ناوگان خود دارد.

 

دریادار ریچارد گفت: «فکر می‌کنم نیروهای راهبردی چینی‌ها در فهرست بعدی قرار دارند. وقتی چین ذهن خود را به کاری معطوف می‌کند بدین مفهوم است که آنها توانایی انجام کارهای بسیار چشمگیر را دارند.»

 

پنتاگون اول سپتامبر (یازدهم شهریور)، با انتشار گزارشی ۲۰۰ صفحه‌ای درباره جزئیات قابلیت‌های نظامی چین مدعی شد که این کشور طی یک دهه آینده تعداد کلاهک‌های هسته‌ای خود را افزایش خواهد داد.  در این گزارش آمده است که چین قصد دارد تا سال ۲۰۴۹ میلادی، ارتش آزادی‌بخش خلق چین را به ارتشی در سطح جهانی مبدل کند.

 

این گزارش در ادامه به اتهام‌زنی درباره تلاش چین جهت گسترش نفوذ در منطقه اقیانوسی هند-آرام پرداخته و می‌نویسد در حال حاضر توسعه توان موشکی و تعداد کشتی‌های جنگی و سامانه‌های ضدهوایی ارتش چین، از آمریکا پیشی گرفته است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار