ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

زمان برگزاری آزمون‌های لغو شده مشخص شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه قطعا آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد در مردادماه برگزار خواهند شد، گفت: در مورد کنکور امروز تصمیم گیری خواهد شد و به این ترتیب، برگزاری آزمون سراسری نیز امروز تعیین تکلیف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۰۹

به گزارش راهبرد معاصر،  دکتر منصور غلامی در حاشیه جشنواره روابط عمومی‌ها که در وزارت علوم برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت برگزاری آزمون‌های پیش‌رو گفت: همه آزمون‌های سال ۹۹ در تابستان امسال برگزار می‌شود.
 
 
وی اعلام تاریخ بعدی برگزاری آزمون‌های دکتری و کارشناسی ارشد را منوط به اعلام نظر وزارت بهداشت دانست و افزود: قطعا این آزمون ها در مرداد ماه برگزار خواهند شد.
 
 
وزیر علوم خاطرنشان کرد: هنوز در خصوص کنکور سراسری تصمیم گیری نهایی نشده و تمام تلاش ما این است که آزمون های لغو شده از جمله آزمون دکتری و کارشناسی ارشد سرموقع برگزار شوند چون به نظر نمی‌آید که شرایط از نظر شیوع کرونا ویروس بهتر شود.
 
 
وی تاکید کرد: حتماً نظر کارشناسی وزارت بهداشت در خصوص برگزاری آزمون ها برای ما اهمیت زیادی دارد و این خیلی مهم است که آنها اعلام کنند در حال حاضر مشکل خاصی برای برگزاری آزمون ها وجود دارد یا نه؟ بنابراین منتظر اعلام نظر نهایی وزیر بهداشت هستیم.
 
 
دکتر غلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم برگزاری آزمون‌ها به شهریور نکشد و تمام تلاش ما این است که این آزمون‌ها را مرداد ماه برگزار کنیم./ ایسنا
ارسال نظر