پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

سؤال از رئیس جمهور گره‌ای از مشکلات را باز نخواهد کرد

نماینده خرم‌آباد در مجلس تاکید کرد: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور که گرهی از مشکلات باز نمی‌کند شود چرا که مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد ویس کرمی نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی درباره سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور اظهار داشت: طرح سؤال از رئیس جمهور در مجلس توسط نمایندگان در شرایط فعلی به صلاح نیست.

 

وی با بیان این که طرح سؤال از آقای روحانی در مجلس می‌تواند در جامعه حاشیه ایجاد کند، افزود: ما بایستی پیام وحدت بین قوا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به خارج از دولت و مجلس مخابره کنیم.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس تصریح کرد: سؤال از رئیس جمهور چند هدف می‌تواند داشته باشد که یا باید با روحانی برخورد قانونی و نظارتی داشته باشیم در حالی که بین 9 ماه تا یک سال آینده این دولت برقرار است و دولت دیگری بر مسند امور قرار خواهد گرفت یا بایستی بحث سوال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها کرده و اجازه دهیم زمان فعالیت دولت روحانی به پایان برسد هر چند که نتایجی برای کشور بدست نخواهد آمد. 

 

ویس کرمی افزود: نباید ذهن نمایندگان مجلس درگیر مباحث حاشیه‌ای نظیر سؤال از رئیس جمهور شود چراکه مسائل مهم‌تری در قوه مقننه شامل نظارت و قانون گذاری وجود دارد.

 

وی ادامه داد: مجلس معتقد است که آقای روحانی فرد توانمندی نیست اما در شرایط فعلی ورود نمایندگان به سؤال و استیضاح آقای روحانی به صلاح کشور نیست.

 

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس طرح سؤال مجلس از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مصلحت کشور ندانست و گفت: این کار موجب اختلاف و تنش بین قوا خواهد شد و مردم هم این اختلاف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دوست ندارند.

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: اگر سؤال نمایندگان مجلس از رئیس جمهور مطرح شود گره‌ای از مشکلات کشور باز نخواهد شد. این در حالی است که به وجود آمدن اختلاف بین دو قوه به نفع دشمن است و عملا معاندین از آن استفاده می‌کنند.

 

وی در پایان گفت: من سؤال از رئیس جمهور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ امضا نکرده‌ام.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار