سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پاکسازی مناطق مرزی عراق با ایران توسط حشد الشعبی

پاکسازی مناطق مرزی عراق با ایران توسط حشد الشعبی یک فرمانده الحشد الشعبی با بیان اینکه این سازمان همه توان وظرفیت خود را برای پاکسازی استان دیالی در شرق عراق و هم مرز با ایران به کار گرفته است، از نتایج بزرگ و مهم این عملیات تاکنون خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۰ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «طالب الموسوی» فرمانده عملیات الحشد الشعبی در استان «دیالی» عراق تاکید کرد که مرحله چهارم از عملیات بزرگ «ابطال العراق» که در استان دیالی در حال انجام است، شامل کل مناطق جغرافیایی این استان می‌شود و به نتایج مهمی در پیگرد بقایای داعش دست یافته است.

 

عراق از شنبه گذشته چهارمین مرحله از عملیات ابطال العراق را برای پاکسازی استان دیالی به خصوص خط مرزی شرق این کشور با ایران آغاز کرده است.

 

الموسوی در بیانیه ای گفت: «مرحله چهارم عملیات ابطال العراق-نصرالسیاده که در یازدهم جولای (شنبه گذشته) آغاز شده است به نتایج بزرگ و مهمی در پیگرد عناصر داعش دست یافت و فرماندهی عملیات دیالی سازمان الحشد الشعبی برنامه محوله خود را در چارچوب این عملیات به بهترین نحو ممکن انجام داد».

 

او تاکید کرد: «این عملیات شامل همه مناطق جغرافیایی استان دیالی است و  از حیث اینکه همه توانمندی و ظرفیت‌های الحشد از تجهیزات تا نیرو و تعداد فرماندهان برای مبارزه با داعش در این منطقه به کار گرفته شده است، عملیاتی متمایز و برجسته است».

 

عراق از شنبه گذشته چهارمین مرحله از عملیات ابطال العراق را برای پاکسازی استان دیالی و خط مرزی شرق این کشور با ایران آغاز کرده است  که از میان نیروهای الحشد الشعبی تاکنون پنج رزمنده شهید و 10 نفر دیگر از آنها زخمی شدند.

 

از بین بردن پناهگاه‌ها و مخفیگاه‌های خطرناک داعش، پاکسازی ده‌ها روستا و چندین محور در محدوده عملیات «ابطال العراق» و فراهم ساختن زمینه برای بازگشت ساکنان آواره، از مهمترین دستاوردهای الحشد الشعبی پس از گذشت 72 ساعت از آغاز این عملیات بوده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار