دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ادعای جدید بولتن/ ترامپ مشتاق مذاکره با ایران

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در مصاحبه با یک رسانه فرانسوی اعلام کرد رئیس‌جمهور آمریکا هنوز هم مشتاق مذاکره با ایران است زیرا فکر می‌کند که از طریق مذاکره می‌تواند به توافق بهتری در مقایسه با برجام دست پیدا کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 17
کد خبر: ۵۰۸۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی آمریکا روز پنج‌شنبه در مصاحبه با شبکه خبری فرانس24 با اعلام اینکه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا هنوز هم مشتاق مذاکره با ایران به‌منظور دستیابی به توافقی بهتر است، از این رویکرد رئیس‌جمهور کشورش انتقاد کرد.

 

جان بولتون که سپتامبر گذشته (شهریورماه 98) به دلیل اختلافات جدی با دونالد ترامپ از سمت خود به‌عنوان مشاور امنیت ملی کنار رفت، در خصوص تلاش‌های ترامپ برای مذاکره با ایران به فرانس‌24 گفت: «دونالد ترامپ با وجود تحریم‌های بسیار شدیدی که علیه ایران وضع کرده، هنوز هم مشتاق مذاکره با ایران است زیرا فکر می‌کند که می‌تواند به توافقی بهتر در مقایسه با برجام دست یابد. اما به نظر من این دیدگاه ترامپ فاصله زیادی با واقعیت دارد.»

 

بولتون در ادامه با انتقاد از دونالد ترامپ به دلیل تأخیر در خروج از برجام گفت: «ترامپ در جریان تبلیغات انتخاباتی خود می‌گفت که به محض ورود به کاخ سفید از برجام خارج خواهد شد، اما 15 ماه طول کشید تا این کار را انجام دهد. این تأخیر نشان‌دهنده ناتوانی او بود. در هر صورت خوشحالم که او بالاخره از این توافق خارج شد.»

 

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص ترور سردار شهید سلیمانی توسط نیروهای آمریکایی به دستور دونالد ترامپ نیز گفت: «در این خصوص وارد جزئیات نمی‌شوم، اما باید بگویم که اشتباه است اگر فکر کنیم که این تصمیم مربوط به اتفاقات چند روز قبل از انجام عملیات است. چنین تصمیماتی معمولاً از مدت‌ها قبل اتخاذ می‌شوند و تنها بحث زمان اجرا مطرح است.»

 

بولتون در ادامه به طرح صلح ادعایی دولت ترامپ که به «معامله قرن» شهرت یافته اشاره کرد و این طرح را حاصل کار «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد ترامپ خواند. وی در خصوص طرح موسوم به معامله قرن گفت: «حتی اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود، باز هم بعید به نظر می‌رسد که این طرح شانسی برای موفقیت داشته باشد. اگر هم که ترامپ از قدرت کنار برود، دیگر اثری از این طرح باقی نخواهد ماند.»

 

وی با اشاره به اینکه دونالد ترامپ دید راهبردی به مسائل بین‌المللی ندارد و این مسئله به زیان منافع ملی آمریکاست، تصریح کرد: «به همین دلیل من برای اولین بار در عمرم به نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری رأی نخواهم داد. البته به جو بایدن [نامزد دموکرات‌ها] هم رأی نمی‌دهم و نام شخص دیگری را روی برگه رأی خواهم نوشت. نتیجه این انتخابات هرچه باشد، دوره دشواری برای آمریکا رقم خواهد خورد.»

 

جان بولتون که از سیاستمداران نومحافظه‌کار آمریکا محسوب می‌شود، از آوریل 2018 (فروردین 97) در کابینه دونالد ترامپ به‌عنوان مشاور امنیت ملی مشغول فعالیت شده بود. وی سال گذشته به‌دلیل اختلاف نظر با دونالد ترامپ از سمت خود برکنار شد و جای خود را به «رابرت اوبرایان» داد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر