بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟ مقام روس: آمریکا قصد داشت مانند ونزوئلا در ایران نیز کودتا راه اندازد مراکز آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد

تدوین سند سیاستی حزب دموکرات آمریکا / بازگشت به برجام و اجتناب از براندازی در ایران

تدوین سند سیاستی حزب دموکرات آمریکا / بازگشت به برجام و اجتناب از براندازی در ایران پیش‌نویس سند سیاست‌گذاری حزب دموکرات آمریکا خواستار بازگشت به برجام و اجتناب از براندازی در ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 22
کد خبر: ۵۱۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک روزنامه آمریکایی نوشته حزب دموکرات آمریکا پیش‌نویس سند سیاست‌گذاری خود برای سال ۲۰۲۰ را تدوین کرده است.

 

این سند که روزنامه «واشنگتن‌پست» بخش‌هایی از آن را منتشر کرده خواستار خودداری از براندازی در ایران و همچنین بازگشت به توافق هسته‌ای برجام و توافق جوی پاریس است.

 

این سند ۸۰ صفحه‌ای که توسط هیئتی ۱۵ نفره از سران حزب دموکرات از جمله «جو بایدن»، نامزد این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ تدوین شده روز سه‌شنبه میان اعضای حزب توزیع شده است. 

 

حزب دموکرات آمریکا قرار است طی روزهای آینده نشستی با حضور تمامی اعضای کمیته‌ای که درباره سند نهایی سیاست‌گذاری حزب دموکرات تصمیم‌گیری می‌کنند برگزار کند. در آن نشست، اصلاحاتی در این پیش‌نویس اعمال شده و سند مورد توافق برای تصویب نهایی به «مجمع ملی حزب دموکرات» که ماه آینده برگزار می‌شود ارسال خواهد شد.

 

واشنگتن‌پست نوشته در این سند از وعده جو بایدن برای پایان دادن به آنچه «جنگ‌های ابدی» در مناطقی مانند افغانستان خوانده شده حمایت شده است. سند حزب دموکرات همچنین وعده داده واشنگتن به حمایت از ائتلاف تحت رهبری سعودی در جنگ یمن پایان خواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار