تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

هشدار بایدن برای سرقت غیرمستقیم انتخابات توسط ترامپ

نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هشدار داد ممکن است رئیس‌جمهور این کشور تلاش کند به‌صورت غیرمستقیم انتخابات را بدزدد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هشدار داد ممکن است «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور دست به «سرقت انتخابات» بزند.

 

به نوشته روزنامه «واشنگتن پست»، بایدن در مراسمی انتخاباتی گفت: «این رئیس جمهور تلاش خواهد کرد به‌طور غیرمستقیم از طریق مطرح کردن ایراداتی درباره انتخابات پستی، آن را مورد سرقت قرار دهد».

 

بایدن گفت، ترامپ در صورت باختن در انتخابات، مدعی خواهد شد که آرای پستی «غیر واقعی و غیر منصفانه» هستند.

 

وی ماه گذشته نیز در مصاحبه‌ای، در این خصوص هشدار داده و گفته بود ترامپ درصورت باختن در انتخابات، به‌طور داوطلبانه کاخ سفید را واگذار نخواهد کرد.

 

مقامات شماری از ایالت‌های آمریکا به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در صدد هستند انتخابات ریاست جمهوری را به صورت پستی و غیرحضوری برگزار کنند.

 

ترامپ بارها از برگزاری انتخابات پستی انتقاد کرده و آن را راهی برای تقلب دموکرات‌ها و دستکاری آرای واقعی توصیف کرده است.

 

طبق نتایج نظرسنجی شبکه «فاکس نیوز» که امروز منتشر شد، بایدن توانسته است در سه ایالت کلیدی میشیگان، مینه‌سوتا و پنسیلوانیا، با اختلاف قابل توجهی از ترامپ پیشی بگیرد.

 

طی ماه‌های اخیر، عواملی نظیر تعلل و کم‌کاری دولت در کنترل شیوع ویروس کرونا در آمریکا، سرکوب اعتراضات ضدنژادپرستی و افزایش چند ده میلیون نفری بیکاران آمریکایی، محبوبیت ترامپ در این کشور را به شدت کاهش داده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر