غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

دولت ترامپ معترضان ضد نژادپرستی را می رباید!

دولت ترامپ در راستای مقابله با اعتراضات ضدنژادپرستی اقدام به راه اندازی پلیس مخفی و ربودن معترضان کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 18
کد خبر: ۵۱۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دولت ترامپ در راستای مقابله با اعتراضات ضدنژادپرستی اقدام به راه اندازی پلیس مخفی و ربودن معترضان کرد.

 

در این ارتباط گفته شده که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با گماشتن پلیس مخفی در ایالت پورتلند به مقابله با اعتراضات به نژادپرستی در این ایالت رفته است.

 

از جمله گفته شده در ایالت اورگان از سه روز گذشته پلیس مخفی مشغول گشت‌زنیِ مخفی با ماشین بدون آرمِ پلیس و بازداشت معترضان به نژادپرستی است.

 

یکی از معترضان از جمله از بازداشت چند ساعته‌اش توسط نیروهای ناشناس خبر داده که به مکان نامعلومی او را انتقال داده‌اند و بعد مشخص شده آنجا در واقع ساختمان دادگاه بوده است.

 

با این حال دادستان پورتلند، این بازداشت‌ها را غیر قابل توجیه عنوان کرد.

 

در حالی که بیش از ۴۵ روز از ماجرای قتل فلوید در شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا می‌گذرد و از طرفی دیگر تنها حدود ۱۰۰ روز دیگر تا برگزاری پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی است؛ ادامه این اعتراض‌ها گواه بر این است که معترضان تصمیم دارند تا آنرا بطور جدی تا زمان برگزاری این انتخابات ادامه دهند.

 

از دید کارشناسان و ناظران داخلی آمریکا، ادامه اعتراض‌های سراسری در کنار همه گیری ویروس کرونا در این کشور، دو بحران بزرگ دولت دونالد ترامپ به شمار می‌روند که با وجود زمان اندک باقی مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، در تمدید حضور وی در کاخ سفید تأثیری منفی خواهد داشت.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر