درخواست دموکرات ها از ترامپ برای بازگشت به برجام-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

درخواست دموکرات ها از ترامپ برای بازگشت به برجام

نهادی که وظیفه تنظیم سیاست‌های حزب دموکرات در آمریکا را بر عهده دارد با تصویب قطعنامه‌ای خواستار بازگشت این کشور به توافق هسته‌ای برجام شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 18
کد خبر: ۵۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  «کمیته ملی حزب دموکرات» که وظیفه تنظیم سیاست‌های این حزب در آمریکا را به عهده دارد با تصویب قطعنامه‌ای، بازگشت به توافق هسته‌ای برجام را جزو اولویت‌های کلیدی خود قرار داده است.

 

وب‌سایت «نایاک‌اکشن» نوشته این قطعنامه را «یاسمین تیب»، نماینده سنای ایالتی تهیه کرده. تصویب قطعنامه در شرایطی صورت گرفته که چند سیاستمدار حزب دموکرات، آمادگی خود را برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 2020 اعلام کرده‌اند.

 

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان دولت‌های ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

 

ریاست دولت آمریکا در زمان حصول و اجرایی شدن این توافق را «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور دموکرات این کشور به عهده داشت.

بسیاری از نمایندگان کنگره و سیاستمداران جمهوری‌خواه، منتقد رویکرد باراک اوباما در مذاکرات هسته‌ای بودند و به ویژه با محدود شدن چارچوب این گفت‌وگوها به مسائل هسته‌ای و کنار گذاشته شدن مسائل موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای از آن مخالفت می‌کردند.

 

سیاستمداران حزب دموکرات با آنکه از لحاظ ضرورت محدودسازی برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران کاملاً با حزب رقیب هم‌نظرند، با آنها درباره نحوه تحقق این اهداف اختلافات تاکتیکی دارند.

 

مقام‌های حزب دموکرات در دفاع از برجام بارها تأکید کرده‌اند این توافق، به ویژه از طریق سیاستمداران طرفداران آمریکا در ایران، می‌تواند مسیر را برای گفت‌وگو درباره سایر موارد محل اختلاف با ایران و تحدید برنامه موشکی و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران فراهم کند.

ارسال نظر