رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

تذکر «قالیباف» به دولت برای معرفی وزیر صمت

تذکر «قالیباف» به دولت برای معرفی وزیر صمت نماینده مردم محلات در مجلس ضمن انتقاد از اختلاف آمار مبتلایان به کرونای وزارت بهداشت و رئیس جمهور خواستار معرفی هر چه زودتر وزیر صمت برای مدیریت بازار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 19
کد خبر: ۵۱۱۷۴
به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 29 تیر) قوه مقننه با استناد به اصول (133) و (134) قانون اساسی اظهار داشت: شاهد وضعیت بازار هستیم، قیمت خودرو و لوازم خانگی به طور عجیبی افزایش پیدا کرده است، در این شرایط وزارت صنعت، معدن و تجارت با سرپرست اداره می‌شود.
 
 
 
وی ادامه داد: انتظار می‌رود رئیس جمهور، وزیری برای وزارت صمت معرفی کند، در این آشوب بازار وزارت با سرپرست اداره می‌شود، آیا شرایط کشور عالی است که همچنان وزارت صمت با سرپرست اداره شود، اگر قرار است آقای مدرس خیابانی به عنوان وزیر معرفی شود هر چه زودتر مجلس اعلام کند و اگر نظر دیگری دارند آن را اطلاع دهند.
 
 
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس تأکید کرد: در حال حاضر بازار مسئول ندارد و بر اساس قانون وزیر صنعت، معدن و تجارت ناظر بر بازار است، در این شرایط سرپرست انگیزه‌ای برای نظارت بر بازار ندارد.
 
 
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصل (134) قانون اساسی که به اختلاف نظر دستگاه‌ها اشاره دارد، گفت: در شرایطی که وزارت بهداشت و درمان تعداد مبتلایان به کرونا را سیصد هزار نفر اعلام می‌کند، رئیس جمهور آمار 25میلیون را مطرح می‌کند، مگر آقایان در هیأت دولت یکدیگر را نمی‌بینند و مشورت نمی‌کنند، چرا آمارشان این میزان اختلاف دارد، آیا در سایر آمارها نیز چنین اختلافی وجود دارد.
 
 
سلیمی با بیان اینکه بین آمار سیصد هزار نفر تا 25 میلیون نفر اختلاف زیادی وجود دارد، اظهار داشت: چرا آقایان با هم مشورت نمی‌کنند و یک آمار رسمی نمی‌دهند، الان کدام رسمی، کدام غیررسمی ، کدام صحیح و کدام ناصحیح است؟ انتظار می‌رود رئیس مجلس به آقایان برای اعلام آمار هماهنگ تذکر دهد.
 
 
محمدباقر قالیباف در پاسخ به اخطار نماینده مردم محلات خطاب به معاون پارلمانی ریاست جمهوری گفت: درست است که در چارچوب قانون همچنان می‌توان وزارت صمت را با سرپرست اداره کرد اما از آنجایی که بیشترین حوزه اقتصادی کشور به این وزارتخانه برمی‌گردد، انتظار می‌رود هر چه زودتر برای وزارت صنعت، معدن و تجارت وزیری معرفی شود.
 
 
رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: هر چند از لحاظ زمانی و قانونی، اداره وزارتخانه با سرپرست ممکن است اما با توجه به شرایط اقتصادی کشور حتی یک روز دیرتر معرفی کردن وزیر تبعات زیادی به همراه خواهد داشت. مجلس توقع دارد رئیس جمهور هر چه زودتر وزیر صنعت، معدن و تجارت را معرفی کند./ تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار