چرا «توافق راهبردی ایران و چین»،رژیم صهیونیستی را نگران می‌کند؟-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

چرا «توافق راهبردی ایران و چین»،رژیم صهیونیستی را نگران می‌کند؟

یک رسانه مطرح عربی در تحلیلی نوشت : اگر بخواهیم به میزان اهمیت توافق راهبردی ایران و چین پی ببریم باید به واکنش‌های رژیم غاصب اسرائیل نسبت به آن توجه کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۸ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه الرای الیوم در یادداشتی در این رابطه نوشت : «اگر بخواهیم به میزان اهمیت توافق راهبردی ایران و چین پی ببریم باید به واکنش خشم آلود عامیر یارشالوم کارشناس نظامی اسرائیلی نسبت به آن داشته توجه کنیم.

 

او در واکنش به این توافق آن را گامی در راه تشکیل خاورمیانه ای جدید دانست که می تواند محاصره ایران توسط آمریکا را در هم بشکند.

 

آقای محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران که به همراه همتای چینی خود معماران این توافق محسوب می شوند در واکنش به انتقادات داخلی از این توافق تاکید کرد کشورش حتی یک وجب از خاک ایران را به چینی ها نخواهد داد.

 

او همچنین اخبار منتشر شده در رابطه با واگذاری یک پایگاه نظامی به چینی ها در جزیره کیش را هم تکذیب کرد و آن را بی اساس خواند.

 

این توافق می تواند راه ابریشم معکوسی را بین ایران و چین به وجود آورد ، همچنین می تواند منجر به نجات صنعت نفت ایران شده و تحریم های آمریکایی را که منجر به کاهش صادارات نفت ایران شده، دور بزند.

 

نیازهای نفتی چین روزانه 10 میلیون بشکه است ، که می تواند 90 درصد از آن را از ایران تامین کرده و ایران نیز سطح تولید خود را به همین منظور به بیش از هشت میلیون بشکه در روز برساند.

 

به طور خلاصه باید گفت که این توافق، رژیم اشغالگر اسرائیل را آزار می دهد و موجبات نگرانی اش را فراهم می کند زیرا استراتژی آمریکا را که تلاش دارد از طریق محاصره و تحریم های اقتصادی، ایران را از درون تضعیف کرده و مردم را تحریک کند، با شکست مواجه می کند.

 

این توافق، قوی ترین واکنش چین به خصومت های آمریکا و جنگ تجاری آمریکایی که پکن را هدف قرار داده است هم محسوب می شود و از همه مهم تر پایداری ایران را از طریق نجات اقتصاد ، توسعه صنایع نظامی و همکاری اش با ابر قدرتی همچون چین که تجارب زیادی در این زمینه دارد ، تقویت می کند».

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر