ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

کاهش جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ به ۷۰ میلیون نفر!

بر اساس پژوهش‌های هفته‌نامه پزشکی لنست، جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ به ۷۰ میلیون نفر خواهد رسید؛ پیک جمعیتی در ایران در ۲۰۴۹ خواهد بود که به جمعیت ۹۵.۳۲ میلیون نفر خواهد رسید؛ نرخ باروری نیز از ۱.۷۳ فرزند به ازای هر زن به ۱.۵۵ فرزند سقوط می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۴۷۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ مجله لنست ( The Lancet) یکی از معتبرترین و مشهورترین هفته‌نامه‌های پزشکی جهان محسوب می‌شود و در سال 1823 توسط توماس واکلی، جراح انگلیسی پایه‌گذاری شد.
 
 
لنست نام خود را از یکی از وسایل جراحی با همین نام گرفته است؛ ضریب تاثیر لنست در سال 2010 برابر با 33.63 بود که در بین مجلات پزشکی در جایگاه دوم بعد از نیوانگلند ژورنال آو مدیسین قرار داشت.
 
 
بر اساس مقاله‌ای که با موضوع "پیش‌بینی وضعیت جمعیت جهان در سال 2100 میلادی" در این مجله منتشر شده است، در سال 2100،  2.37 میلیارد نفر از جمعیت جهان بالای 65 سال و 1.7 میلیارد نفر نیز زیر 20 سال خواهند بود.
 
 
اما جمعیت ایران در 2100 به 70 میلیون نفر خواهد رسید؛ پیک جمعیتی در ایران در 2049 خواهد بود که به جمعیت 95.32 میلیون نفر خواهد رسید؛ نرخ باروری نیز از 1.73 فرزند به ازای هر زن به 1.55 فرزند می‌رسد.
 
 
بر اساس این مقاله؛ در سال 2100، پنج کشور پرجمعیت دنیا؛
هند (1.09 میلیارد)، 
نیجریه (791 میلیون)، 
چین (732 میلیون)، 
آمریکا (336 میلیون) و 
پاکستان ( 248 میلیون) خواهند بود.
 
همینطور، تعداد 23 کشور از جمله ژاپن، تایلند، اسپانیا کاهش جمعیتی بیش از 50 درصد از 2017 تا 2100 خواهند داشت؛ چین نیز 48 درصد کاهش جمعیت خواهد داشت./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار