کاهش جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ به ۷۰ میلیون نفر!-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

کاهش جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ به ۷۰ میلیون نفر!

بر اساس پژوهش‌های هفته‌نامه پزشکی لنست، جمعیت ایران در سال ۲۱۰۰ به ۷۰ میلیون نفر خواهد رسید؛ پیک جمعیتی در ایران در ۲۰۴۹ خواهد بود که به جمعیت ۹۵.۳۲ میلیون نفر خواهد رسید؛ نرخ باروری نیز از ۱.۷۳ فرزند به ازای هر زن به ۱.۵۵ فرزند سقوط می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۴۷۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ مجله لنست ( The Lancet) یکی از معتبرترین و مشهورترین هفته‌نامه‌های پزشکی جهان محسوب می‌شود و در سال 1823 توسط توماس واکلی، جراح انگلیسی پایه‌گذاری شد.
 
 
لنست نام خود را از یکی از وسایل جراحی با همین نام گرفته است؛ ضریب تاثیر لنست در سال 2010 برابر با 33.63 بود که در بین مجلات پزشکی در جایگاه دوم بعد از نیوانگلند ژورنال آو مدیسین قرار داشت.
 
 
بر اساس مقاله‌ای که با موضوع "پیش‌بینی وضعیت جمعیت جهان در سال 2100 میلادی" در این مجله منتشر شده است، در سال 2100،  2.37 میلیارد نفر از جمعیت جهان بالای 65 سال و 1.7 میلیارد نفر نیز زیر 20 سال خواهند بود.
 
 
اما جمعیت ایران در 2100 به 70 میلیون نفر خواهد رسید؛ پیک جمعیتی در ایران در 2049 خواهد بود که به جمعیت 95.32 میلیون نفر خواهد رسید؛ نرخ باروری نیز از 1.73 فرزند به ازای هر زن به 1.55 فرزند می‌رسد.
 
 
بر اساس این مقاله؛ در سال 2100، پنج کشور پرجمعیت دنیا؛
هند (1.09 میلیارد)، 
نیجریه (791 میلیون)، 
چین (732 میلیون)، 
آمریکا (336 میلیون) و 
پاکستان ( 248 میلیون) خواهند بود.
 
همینطور، تعداد 23 کشور از جمله ژاپن، تایلند، اسپانیا کاهش جمعیتی بیش از 50 درصد از 2017 تا 2100 خواهند داشت؛ چین نیز 48 درصد کاهش جمعیت خواهد داشت./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار