دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترامپ از مارک اسپر عصبانی است اما فعلاً او را اخراج نمی‌کند

منابع خبری جمعه گفته‌اند رئیس‌جمهور آمریکا از وزیر دفاع این کشور عصبانی شده اما فعلاً قصدی برای اخراج او ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته از «مارک اسپر»، وزیر دفاع این کشور به دلیل صدور دستورالعملی که به صورت غیررسمی نمایش پرچم‌های کنفدراسیون در پایگاه‌های آمریکا را ممنوع می‌کرد عصبانی شد اما فعلاً قصدی برای اخراج او ندارد.

 

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» به نقل از دو منبع آگاه نوشته ترامپ از بیانیه اسپر که با استفاده از عباراتی دقیق بدون اشاره به پرچم کنفدراسیون نمایش آنها در پایگاه‌های این کشور را ممنوع کرده بود به شدت گلایه‌مند است.

 

دونالد ترامپ در هفته‌های گذشته بر خلاف معترضانی که پرچم‌های دوره کنفدراسیون را یادآور نژادپرستی می‌دانند خواستار حفظ و نمایش آنها شده است.

 

دو منبع که در روزهای گذشته با ترامپ صحبت کرده‌اند می‌گویند او فعلاً قصدی برای اخراج مارک اسپر ندارد، اگرچه رابطه میان این دو در هفته‌های گذشته به شدت بد شده است.

 

کنفدراسیون‌های ایالات جنوبی آمریکا، مجموعه‌ای از ایالات جنوبی بودند که پس از پیروزی «آبراهام لینکلن» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۸۶۰ میلادی، جدایی خود را از ایالات متحده اعلام کردند.

 

لینکلن، بعد از این انتخابات شعار تبلیغاتی خود برای مبارزه با برده‌داری را دنبال کرد. این امر موجب شد ایالت‌های جنوبی برای تشکیل اتحادیه جدید و خودمختاری اقدام کنند. در این حال جنگ بین ایالات شمالی و جنوبی آغاز شد.  

 

کاربرد پرچم این کنفدراسیون و نمادهای آن مانند مجسمه رهبران آن در شهرهای جنوبی آمریکا از مسایل جنجالی در این کشور است.

 

مخالفان کنفدراسیون، این نمادها را میراث برتر‌ی‌جویی نژادی می‌دانند ولی بعضی از ساکنان ایالات جنوبی، با رد این موضوع آن را یادبود اجدادشان تلقی می کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار