بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ترامپ از مارک اسپر عصبانی است اما فعلاً او را اخراج نمی‌کند

منابع خبری جمعه گفته‌اند رئیس‌جمهور آمریکا از وزیر دفاع این کشور عصبانی شده اما فعلاً قصدی برای اخراج او ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته از «مارک اسپر»، وزیر دفاع این کشور به دلیل صدور دستورالعملی که به صورت غیررسمی نمایش پرچم‌های کنفدراسیون در پایگاه‌های آمریکا را ممنوع می‌کرد عصبانی شد اما فعلاً قصدی برای اخراج او ندارد.

 

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» به نقل از دو منبع آگاه نوشته ترامپ از بیانیه اسپر که با استفاده از عباراتی دقیق بدون اشاره به پرچم کنفدراسیون نمایش آنها در پایگاه‌های این کشور را ممنوع کرده بود به شدت گلایه‌مند است.

 

دونالد ترامپ در هفته‌های گذشته بر خلاف معترضانی که پرچم‌های دوره کنفدراسیون را یادآور نژادپرستی می‌دانند خواستار حفظ و نمایش آنها شده است.

 

دو منبع که در روزهای گذشته با ترامپ صحبت کرده‌اند می‌گویند او فعلاً قصدی برای اخراج مارک اسپر ندارد، اگرچه رابطه میان این دو در هفته‌های گذشته به شدت بد شده است.

 

کنفدراسیون‌های ایالات جنوبی آمریکا، مجموعه‌ای از ایالات جنوبی بودند که پس از پیروزی «آبراهام لینکلن» در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۸۶۰ میلادی، جدایی خود را از ایالات متحده اعلام کردند.

 

لینکلن، بعد از این انتخابات شعار تبلیغاتی خود برای مبارزه با برده‌داری را دنبال کرد. این امر موجب شد ایالت‌های جنوبی برای تشکیل اتحادیه جدید و خودمختاری اقدام کنند. در این حال جنگ بین ایالات شمالی و جنوبی آغاز شد.  

 

کاربرد پرچم این کنفدراسیون و نمادهای آن مانند مجسمه رهبران آن در شهرهای جنوبی آمریکا از مسایل جنجالی در این کشور است.

 

مخالفان کنفدراسیون، این نمادها را میراث برتر‌ی‌جویی نژادی می‌دانند ولی بعضی از ساکنان ایالات جنوبی، با رد این موضوع آن را یادبود اجدادشان تلقی می کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر