کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

توضیحات سازمان بازرسی درباره اظهارات قاضی مسعودی مقام

دبیر کمیته اطلاع رسانی سازمان بازرسی کل کشور درباره اظهارات قاضی مسعودی مقام در دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، ایمان شمسایی گفت: اسامی مورد اشاره ایشان در سال‌های ۹۵ و ۹۶ به جهت بازنشستگی و خاتمه قرارداد از سازمان بازرسی کل کشور منفک شدند و تا کنون اتهامی متوجه ایشان نبوده است.

 

وی با اشاره به اظهارات قاضی مسعودی مقام که گفته بود "بسیاری از کارکنان شرکت‌ها در سازمان‌های مختلف کار می‌کردند و سپس در این شرکت‌ها استخدام شدند و همین موضوع دال بر سو نیت است، مانند دو نفری که در سازمان بازرسی کل کشور مسئول بازرسی به این پرونده بودند و سپس در این شرکت‌ها استخدام شدند، به همین دلیل گزارش‌ها متفاوت است." گفت: یکی از این افراد عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد بود که به شکل ساعتی با سازمان بازرسی همکاری می‌کرد و در اواسط سال ۹۶ به همکاری خود با سازمان خاتمه داد و از دانشگاه نیز بازنشسته شد.

 

مشاور امور رسانه‌ای و ارتباطات رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: فرد دیگر نیز در پایان سال ۹۵ از سازمان بازنشسته شد و طبعاً مسئولیت همکاری احتمالی آنها با بخش خصوصی و یا سایر بخش‌ها بعد از بازنشستگی متوجه خود آنها است.

 

وی یادآور شد: این دو بازرس گزارشهای متعددی در خصوص سوءجریانات ارزی پتروشیمی ارائه دادند و سال ۹۱ گزارش‌های تهیه شده توسط آنان بعد از طی مراحل قانونی به مراجع قضائی ارسال شده است که خوشبختانه اکنون با جدیت دستگاه قضائی بعد از چند سال در حال رسیدگی است و در صورت سوء‌ظن قاضی محترم رسیدگی کننده به برخی عوامل تهیه کننده گزارش، تحقیقات تکمیلی توسط مراجع قانونی قابل انجام است، اما از سال ۹۱ تا کنون اتهامی متوجه این افراد در این پرونده نبوده است.

 

 یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده پتروشیمی در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار